Review | Mijn ervaring met Aliexpress.com

review-aliexpress

Ruim een maand geleden plaatste ik mijn eerste bestelling op Aliexpress.com. Het is vergelijkbaar met Ebay, dus dat moest ik even proberen. Naar mijn idee heb je wel veel meer keus bij Ali Express. Ik ging dan ook als eerste voor een klein bedrag en ging op zoek naar een nieuw telefoonhoesje. Ondanks dat het moeilijk kiezen was heb ik er uiteindelijk eentje gevonden.

Je kunt, net als bij Ebay, ook zien of de verkoper betrouwbaar is door middel van een score en je geeft op dezelfde manier feedback als bij Ebay. En ook kun je aangeven of je bestellen goed is ontvangen. Daarnaast kun je via Ali Express met Ideal betalen. Dat is wel een pluspunt. Zeker voor degene die geen creditcard hebben.

telefoonhoesje-aliexpress

Echter vond ik de verzending wel wat lang duren. Maar dat wil ik niet gelijk aan de grote klok hangen omdat het sowieso een drukke periode is, zo rond kerst. Ik denk dan ook dat ik zeker nog eens wat ga bestellen via deze website. Ook om te testen of dat de verzending sneller kan zijn etc.

De kwaliteit overigens van het telefoonhoesje is niet minder dan bij Ebay. Eigenlijk gewoon helemaal goed!

Ken jij Ali Express al? En heb je er al eens besteld?

P.S.: Je kunt vandaag nog meedoen met mijn winactie en photo props winnen!

Advertenties

7 gedachtes over “Review | Mijn ervaring met Aliexpress.com

  1. Inge zegt:

    Interessant om te lezen! Ik kreeg bij de zoekresultaten ook vaak ‘AliExpress’ te zien, maar ik vertrouwde het juist niet. Kan niet precies zeggen waarom, maar ik heb er dus ook nog nooit iets besteld. Duurt het verzenden ook niet zo lang omdat het uit Amerika moet komen? Dat dacht ik althans. Leuk om te weten dat het dus een soort Ebay is, wie weet probeer ik het keer. 🙂

    Like

  2. Mariska zegt:

    Ik heb best een aantal keer wat via AliExpres gekocht, ook wel eens een miskoop gedaan. Dus met kleding wel opletten. Accesoires en dat soort dingen zitten wel goed, en het is heel goedkoop! Fijne site 🙂

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s