Persoonlijke Update | Langzaam vooruit!

persoonlijke-update

Op 5 april plaatste ik een update die ik natuurlijk liever had overgeslagen. Op dat moment ging het eigenlijk niet zo best met mij. Eigenlijk ging het de hele zomer niet zo best. Ik zal eerlijk zijn: de zomer was nog erger dan winter vorig jaar.
Normaal is dat juist andersom.

Gezondheid
Omdat ik toch al op de tour wat betreft gezondheid ben ga ik even verder nu. De zomer was slecht, heel erg slecht. Ik heb dagen van de bank tot mijn bed geleefd. Zelfs de APS-therapy kon mij niet helemaal op de rails houden. Hoe het kwam? Door dat ontzettende wisselende weer. Ik kan daar gewoon écht niet tegen. Gelukkig gaat het nu weer wat beter. Helaas kan ik daar nu niet teveel over uitweiden, maar ik beloof jullie een artikel zodra ik hier meer over kan vertellen. Stay tuned!

Werk/onderneming
Nog een maandje en ik ben alweer 2 jaar ondernemer. Dan bestaat Sparkle Copywriting alweer 2 jaar! Wat vliegt de tijd toch. Ondanks dat Sparkle Copywriting 2 jaar bestaat, heb ik nu wel het dieptepunt ermee bereikt. Hopelijk hoor ik deze week nog of een potentiële klant met mij in zee gaat.

Maar ik heb, zoals jullie wellicht weten, niet meer alleen mijn copywritingdienst. Inmiddels ben ik ook al een aantal maanden trotse eigenaresse van All Day Jewels, mijn webshop. De verkopen gaan gestaag, hopelijk dat het verder aantrekt rond Sinterklaas en Kerst.
Ik heb ook wat samenwerkingen gedaan met bloggers. Heeft veel bezoekers opgeleverd maar helaas niet per definitie meer kopers.
Op zijn tijd hou ik ook een kortingsactie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan kun je het beste All Day Jewels volgen op Facebook of Instagram!

Hoe gaat het verder?
Ja, eigenlijk gaat het allemaal wel oké. Ik geloof niet dat ik op het moment mag klagen. Behalve dat ik het jammer vind dat mijn webshopje nog niet helemaal loopt zoals ik liever had gezien.
Daardoor is de moed wel een beetje in mijn schoenen gezakt en is het moeilijk om weer nieuwe inspiratie te krijgen. Je wordt toch gemotiveerd door je eigen klanten. En als je die niet hebt, dan wordt het erg lastig. Maar ik geef niet zomaar op.

Met de gezondheid is het ook nu niet verkeerd. Ik heb gelukkig meer goede dagen dan slechte. Dus dat is heel fijn. Ik hoop dat het zo mag blijven!

Advertenties

5 reacties op ‘Persoonlijke Update | Langzaam vooruit!

 1. Mooi te lezen dat je toch langzaam naar het positieve toe kruipt. Kan me voorstellen dat het soms best wel frustrerend is, als iets niet zo (goed) gaat hoe jij het zou willen. Zal vanzelf wel goed komen. Even balen en dan HOP schouders eronder. Succes met alles lieve Simoon<3

  Like

 2. Fijn dat het stukje bij beetje weer beter gaat! Wie weet krijg je tijdens de feestdagen weer meer koper, be postive! En misschien als jij je straks weer top voelt gaat het allemaal weer vanzelf, komt goed:).

  Like

 3. Wat fijn dat het weer beter gaat!

  Hier hoor ik veel fibro’ers over steken in de knieën. Echt, allemaal hetzelfde, stuk of 5. Zo apart!
  En ja, helaas heb ik er zelf ook last van gehad, een paar dagen, toen was het over.

  Ik ben niet zo’n sieradenpersoon, aan mij heb je niets voor je webshop, sorry. Hopelijk trekt het inderdaad met de feestdagen aan!

  Succes!

  Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s