MUSICAL | The Bodyguard

img_0463

Ik ben geen mega musical-fan, maar zo af en toe een musical vind ik wel leuk. Ik vind ook lang niet alle musicals leuk, nee ik ben daarin wel een beetje kieskeurig.
En dan vind ik musicals vaak ook (erg) duur. Maar toen ik in de ING Rentepuntenwinkel (tip!) zag dat je met korting naar The Bodyguard kon gaan, trommelde ik snel mijn moeder op om kaartjes te bestellen.

Wat vond ik ervan?
Afgelopen zaterdagmiddag was het dan zover. Ik was echt mega exited, want we hadden een hele dag gepland om te winkelen, naar de musical te gaan en ergens lekker te gaan eten als afsluiter.
Maar dat is natuurlijk bijzaak. Je leest dit omdat je wilt weten wat ik van de musical vond.

De start van de musical maakte mij in elk geval goed wakker 😛 (wie hier al is geweest, snapt wat ik bedoel). En zo waren er meer wat schrikmomentjes voor mij (hashtag angsthaas).
De verhaallijn vond ik wel oké. Ik had eigenlijk geen verwachtingen, behalve de hoge verwachtingen van de zangkunsten natuurlijk. Helaas was Romy Monteiro er niet. Ook al had ik daar op gerekend, toch was het een kleine tegenvaller. Eigenlijk wil je gewoon dat zij er is natuurlijk.
Naast die kleine tegenvaller vond ik het eigenlijk jammer dat er weinig decor was maar veel van beeldschermen/ledschermen gebruik werd gemaakt als decor. Misschien modern ofzo? Maar ik vond het wat sfeerloos.

img_0478

Eind beoordeling
Ik vind het een leuke musical, maar ik had er toch kennelijk wel íéts meer van verwacht ook al dacht ik er zo neutraal mogelijk in te gaan. Bij een musical denk ik toch wel aan een decor (zoals ik bijvoorbeeld bij Mary Poppins en Ciske de Rat heb gezien).
Een domper waar je geen grip op hebt, Romy dus, tja dat is gewoon pech. Haar vervangster was overigens ook enorm goed. En wat dan weer wel een leuke verrassing was en wat ik en mijn moeder allebei niet wisten, was dat Ferry Doedens hierin een rol speelde. Dat deed hij erg goed. Lekker over the top.

Cijfer: 7,5

 

Ben jij al bij The Bodyguard geweest? En zo ja, wat vond je ervan?

Advertenties

4 reacties op ‘MUSICAL | The Bodyguard

  1. Fijn dat het je toch wel is bevallen, hoewel je er meer van had verwacht. 7.5 is helemaal geen gek cijfer. Ik ben zelf totaal niet van de musicals en zou er zelf niet zo snel heen gaan…

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s