WIJ GAAN TROUWEN!

foto van Simone van Breugel.

Afgelopen vrijdag zijn we terug gekomen uit Rhodos. Niets vermoedend ging ik op vakantie. Oké, dat is niet helemaal waar. Er waren wel twee momenten waarop ik dacht: ‘Is hij bezig met wat ik denk dat het is?’. Maar het leek me beter om dit gewoon te vergeten, zodat ik mezelf ook niet zou teleurstellen. Maar niets was minder waar!

Op zondag 4 juni kwamen we aan op Rhodos. De plek waar we ook onze allereerste vakantie samen hadden. We wilden graag eens terug, omdat we het daar enorm naar ons zin hadden gehad. Tegen de middag kwamen we aan in ons appartementencomplex, waar we gelijk in het zwembad doken. Nog steeds had ik geen enkel vermoeden.

We waren al vroeg op die dag (lees 1 uur ’s nachts), dus we hadden ook vrij vroeg alweer zin in een avondmaaltijd. R. ging alvast naar de kamer om te gaan douchen (dacht ik) en ik wilde nog héél even in de zon blijven. Na ongeveer 10 minuutjes ging ik toch ook maar naar ons appartement. Niets vermoedend.
“Ga eens even zitten” zei hij. Ik dacht echt ‘Uh waarom dat?!’. Dus ik ging zitten op de rand van het bed. Niets vermoedend. Tot dat hij op één knie ging zitten. Ik was zo verrast, verbaasd en overvallen dat ik alleen maar voor me uit staarde naar hem en hoorde wat hij te zeggen had. Er ging zóveel door mij heen op dat moment. Mijn hoofd en hart sloegen helemaal op hol. En toen kwam de vraag: “Wil je met mij trouwen?”.

foto van Simone van Breugel.

De ring!

Ik vloog hem om zijn nek, natuurlijk wil ik met hem trouwen! Met waterige oogjes keek ik naar de prachtige verlovingsring die hij, samen met mijn moeder en schoonmoeder, had uitgekozen. Hoewel hij een maatje te groot was, kon ik hem toch vol trots de hele vakantie dragen.
En natuurlijk heb ik gelijk mijn ouders en schoonouders gebeld, die volledig in het complot zaten. Net als mijn beste vriendin. Nu vraag je je af wat mijn beste vriendin hiermee te maken heeft. Alles! Zij heeft mij weg gelokt om R. de kans te geven een ring te kunnen kopen. Want ik ben namelijk áltijd thuis.

Daarna heb ik snel mijn vriendinnen geappt met het grote nieuws. Iedereen was – net als ik – door het dolle heen. Zoveel lieve, leuke en hartverwarmende reacties hebben we gehad. En oma hebben we het verteld op haar verjaardag. Voor haar het mooiste cadeau wat ze kon krijgen. ❤

Nu zijn we alweer twee weken (gisteren precies twee weken!) verder en beginnen we plannen te maken voor onze grote dag. Dit was echt de allermooiste en bijzonderste vakantie ooit. Wij gaan gewoon TROUWEN!

Advertenties

26 gedachtes over “WIJ GAAN TROUWEN!

  1. Sandra zegt:

    Aaah wat suuuper leuk nieuws! Gefeliciteerd! Wat onwijs leuk! Snap helemaal dat dit de mooiste vakantie ooit was, hihi. Ga je ons meenemen in de weg naar de bruiloft toe? Of houd je dat lekker voor jezelf? Ik ben in ieder geval benieuwd! Geniet van de voorpret. 😀

    Like

  2. Romy zegt:

    Wauw, wat een geweldig nieuws! En zo lief en romantisch dat hij het op deze bijzondere plek heeft gedaan! Gefeliciteerd en geniet alvast van alle voorpret 🙂

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s