Mijn Droombruiloft | Sara vertelt over haar droomaanzoek

Gerelateerde afbeelding

Bron

Vandaag mag Sara aftrappen met mijn nieuwe blogserie ‘Mijn Droombruiloft’. Een reeks aan interviews met iedereen die droomt van zijn/haar bruiloft of deze droombruiloft al heeft gehad. Alles kan en alles mag. Sara heeft op het moment een vriend en is nog niet gevraagd. Maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk. Ben je benieuwd naar haar droombruiloft? Lees dan snel verder!

Wie ben je en hoe is je huidige situatie (alleenstaand, samenwonend, verloofd of al getrouwd)?

Ik ben Sara Knockaert, een hotelreceptioniste die daarnaast ook een boek en blogposts schrijft. Ik ben nog verloofd, nog getrouwd. Wel heb ik al een aantal jaren een vaste vriend. Ik heb zelf ook een blog op saraschrijftblog.wordpress.com. Ik schrijf daar over de boeken die ik schrijf en hoe ik schrijf.

Hoe ben je gevraagd of hoe zou je gevraagd willen worden? Of als je al verloofd of getrouwd bent, hoe ben je gevraagd?

Ik stel mij dit moment heel romantisch voor. Misschien bij een zonsondergang of candle light dinner. In elk geval moet hij mij niet vragen zonder iets speciaals erbij. Gewoon in de zetel voor tv vind ik maar niets. Voor mij moet hij alles uit de kast halen.

Afbeeldingsresultaat voor romantisch aanzoek

Bron

Wat voor soort bruiloft wil je? Kies je bijvoorbeeld voor een hele traditionele bruiloft of ga je toch voor wat moderner? En hoe ziet het er dan uit en waarom?

Ik wil graag een traditionele bruiloft. Ik wil graag voor de kerk trouwen in een witte jurk en met koets of limousine. Dus eerst trouwen voor het stadhuis en dan in de kerk. Het lijkt me zo romantisch om onze liefde te verklaren voor God. Voor het feest mag het dan weer wel modern zijn. Een minimalistische versiering zodat het niet te kitsch wordt.

Wat voor bruidstaart zou jij op je bruiloft graag willen hebben? (incl. smaak!) En mocht je al getrouwd zijn, wat voor taart had je dan?

Ik wil graag een grote witte taart die bestaat uit verschillende verdiepingen zachte cake. Hij mag naar chocolade smaken want ik ben een echte chocoladefan. En ter versiering wil ik graag roosjes en een paar witte duifjes.

Je mag een bruidsjurk uitzoeken, hoe gaat deze eruit zien? Heb je al een jurk, hoe ziet hij er dan (ongeveer) uit?

Ik wil in elk geval een crèmekleurige jurk. Een spierwitte jurk zou niet zo goed bij mijn blanke huid passen. Het bovendeel van de jurk moet nauw aansluitend zijn waarna hij overgaat in een wijde lange rok. Op de rok wil ik graag strass steentjes hebben die fonkelen in het licht.

Afbeeldingsresultaat voor witte bruidstaart

Bron

Welke bloemen mogen absoluut niet ontbreken in jouw bruidsboeket? Of als je al getrouwd bent: Welke bloem was je favoriet in je bruidsboeket?

Witte rozen en een orchidee. Ik zal wel moeten oppassen met het bruidsboeket. Ik ben namelijk allergisch aan bloemen. Misschien zullen het plastic bloemen worden.

Welk liedje zou je graag willen draaien bij de openingsdans en waarom? Of als je al getrouwd bent: welk nummer was bij jullie het nummer van de openingsdans?

Mijn vriend speelt in een jazzgroep. Misschien dat zij wel onze openingsdans kunnen spelen. Ik heb hier eigenlijk nog niet zo veel over nagedacht. Ik wil in elk geval niet een liedje nemen wat standaard is voor openingsdansen. Ik wil graag een liedje dat echt speciaal voor ons is.

Last but not least voor de dromers: Als geld geen issue zou zijn, waar wil je dan trouwen?

In een groot kasteel en met een koets. En we zullen ook overnachten in dat hotel.

Dankjewel Sara dat je je droombruiloft wilde delen. Heel inspirerend om te lezen.
Wil jij ook vertellen over jouw droombruiloft? Schrijf je hier in!

7 reacties op β€˜Mijn Droombruiloft | Sara vertelt over haar droomaanzoek’

 1. Leuk om de eerste deelname te lezen. En wauw, wat een andere antwoorden zou ik hebben/heb gegeven haha. Leuk om die diversiteit te lezen. Ik kijk al uit naar de volgende artikelen

  Like

 2. Wat een leuk idee voor een artikelserie Simone, echt leuk om te lezen! πŸ™‚ Ikzelf ben niet getrouwd en weet niet of het er ooit van gaat komen maar desondanks zijn deze verhalen lekker om te lezen! πŸ™‚ Mocht ik het doen zou ik het ook traditioneel doen, net als Sara πŸ™‚

  Like

 3. Leuk om te lezen hoe iedereen een droombruiloft toch anders wilt meemaken! Zoals je zelf al wist (omdat je gereageerd had op mijn blog) ben ik net een maand getrouwd en voor ons was het de mooiste dag van ons leven. Alhoewel vele anderen onze dag als saai zullen beschouwen, haha.

  Like

 4. Dat klinkt heel mooi en romantisch! Heerlijk om nu al te fantaseren over je bruiloft! Ik kan ook nu al wegdromen bij dat moment en dan heb ik nog niet eens een vriend πŸ˜‰ Witte rozen lijken me ook prachtig voor mijn bruidsboeket!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s