Trouwen | Telefoonhoesjes voor de speciale dag!

telefoonhoesjes casimoda

Je zal wel denken, waarom koop je telefoonhoesjes voor de speciale dag? Ik zal het je uitleggen. Als eerste ga ik trouwen, mocht je dit gemist hebben: dan kun je dat hier lezen. Ten tweede heb ik natuurlijk geen tas bij me tijdens onze trouwdag. De ceremoniemeester zal voor mij een tasje bijhouden. Hierin zit dan mijn make-up, deo maar ook niet geheel onbelangrijk: mijn telefoon én zijn telefoon. Alleen mijn vriend en ik hebben dezelfde. Je voelt hem al aankomen natuurlijk. Je zou maar de telefoons wisselen. Dat is niet zo handig. Daarnaast vond ik deze telefoonhoesjes gewoon te toepasselijk voor deze dag.

mr mrs

Telefoonhoesje voor de Iphone voor de bruiloft

Ik moet zeggen dat ik er zelf niet eerder aan gedacht had, totdat ik door Casimoda werd benaderd. Mijn eerste gedachte was: de zoveelste met telefoonhoesjes? Maar ik zag iets wat ze in mijn ogen heel bijzonder maakte: en dat is telefoonhoesjes voor o.a. vriendschap. Toevallig hadden ze ook een setje met Mr. & Mrs. Daar ging natuurlijk gelijk een belletje rinkelen. Mijn vriend (correctie: AANSTAANDE!) en ik hebben nagenoeg dezelfde telefoon. Ik heb een Iphone SE en hij heeft een Iphone 5. Vanaf de buitenkant zie je geen verschil, want ze zijn zelfs allebei zwart. Onmogelijk voor de ceremoniemeester om deze dus uit elkaar te houden. Ik geloof dat dat met deze hoesjes nu een stukje makkelijker wordt. 😉

mrs
Het telefoonhoesje wat natuurlijk mijn telefoon op deze bijzondere dag zal sieren!

Telefoonvrije bruiloft

Hoewel ik op de dag zelf waarschijnlijk geen moment op mijn telefoon zal kijken, vind ik het wel een fijn idee dat deze in de buurt is. Een beetje een ‘better be safe’-gevoel. Daarnaast slapen wij ook daar waar we trouwen. We komen dus na ons huwelijk en feest niet meer thuis om nog wat spullen op te halen.
Tevens willen we ook onze gasten verzoeken de telefoons lekker in hun broekzak of tas te laten. We hebben namelijk genoeg geld uitgegeven voor prachtige foto’s en waarderen het dan ook dat er door de fotografen (ja, we hebben er 2) foto’s worden gemaakt. We willen niet dat familie of vrienden uit enthousiasme als eerst foto’s van onze bruiloft deelt. Dat zou toch wel een beetje jammer zijn. Trouwen doe je – neem ik aan – maar één keer en daar willen we dan ook volle teugen van genieten en naar onze mening kan dat prima zonder telefoon.

Hebben jullie ook de gasten verzocht de telefoon in de tas of broekzak te laten? En zo ja, hoe werd dat opgepakt?

 

Advertenties

9 reacties op ‘Trouwen | Telefoonhoesjes voor de speciale dag!

  1. Ze zien er tof uit! Er waren, naast de professionele fotograaf zoals je weet een 3 tal mensen die wél foto’s mochten maken. Uiteindelijk heel erg blij mee, aangezien ze alle 3 alles vanaf een andere hoek hebben genomen 🙂

    Like

  2. Wat goed dat jullie hier duidelijke afspraken over hebben gemaakt met de gasten. Ik kan me voorstellen dat deze mooie dag een stuk leuker is als niet iedereen steeds foto’s maakt of op zijn mobiel kijkt. Mooie hoesjes hebben jullie uitgezocht!

    Like

  3. Wat een grappige telefoonhoesjes, inderdaad erg toepasselijk! Goed idee om je gasten te verzoeken hun telefoongebruik te beperken, daar zou ik niet eens bij stil gestaan hebben denk ik. Het lijkt mij trouwens ook ongezellig als op overzicht foto’s 90% van de gasten op hun telefoon zit te kijken.. het is toch iets dat je samen viert lijkt mij!

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s