Mijn Droombruiloft | Anouschka ging door de knieën voor haar vriend!

Anouschka vroeg haar vriend ten huwelijk. Hoe stoer is dat?! In dit een na laatste artikel van ‘Mijn Droombruiloft’ vertelt ze over hoe ze haar ideale bruiloft ziet. Zou ze voor een big wedding gaan? Lees snel verder om daar achter te komen!

Wie ben je en hoe is je huidige situatie (alleenstaand, samenwonend, verloofd of al getrouwd)?
Ik ben Anouschka, 26 jaar en ben verloofd met Stefan. Sinds 2009 hebben wij een relatie.

Hoe ben je gevraagd of hoe zou je gevraagd willen worden? Of als je al verloofd of getrouwd bent, hoe ben je gevraagd?
Ik heb het eens anders gedaan als alle anderen, van mijn vriend hoefde ik het voorlopig nog niet te verwachten. Trouwen is leuk, maar het hoeft niet persé om te laten zien hoeveel je van iemand houd, vind hij.
Dus ik dacht, ik trek de stoute schoenen aan en vraag hem! Ik was zo nerveus, want wat als hij nee zou zeggen.. Ik werk als gastouder, en mijn opvangkindjes vindt hij ook heel leuk en lief dus ik wilde graag hen erbij betrekken (en ons buurmeisje). Ik heb t-shirts laten maken met de tekst ‘lieve stefan, wil je met Nousieka trouwen’. Op een vrijdagmiddag heb ik samen met mijn buurvrouw een hart getekend, potjes met allemaal waxinelichtjes er in en aangedaan en toen gewacht tot hij thuiskwam. Hij wist niet wat hij zag, en hij zei jaaaaa!

Wat voor soort bruiloft wil je? Kies je bijvoorbeeld voor een hele traditionele bruiloft of ga je toch voor wat moderner? En hoe ziet het er dan uit en waarom?
Wat wordt er verstaan onder traditioneel? Wij trouwen het liefst in het gemeentehuis, daarna willen we graag foto’s laten maken, tussendoor smiddags nog iets met mijn opvangkindjes iets van een springkussen of iets huren. En savonds een klein feestje. Het wordt in ieder geval geen grote bruiloft.

Wat voor bruidstaart zou jij op je bruiloft graag willen hebben? (incl. smaak!) En mocht je al getrouwd zijn, wat voor taart had je dan?
Ik wil in ieder geval een ‘stapel’taart, niet zo’n overdreven maar gewoon normaal. Maar qua smaak, geen idee.

Je mag een bruidsjurk uitzoeken, hoe gaat deze eruit zien? Heb je al een jurk, hoe ziet hij er dan (ongeveer) uit?
Ik heb een aantal maanden geleden met een aantal vriendinnen een girls night out gehad, jurken passen. Toen was ik net verloofd dus het kwam goed uit. Zo heb ik al wat ideetjes op kunnen doen.
Ik dacht altijd dat ik een strapless jurk mooi zou vinden, maar toen ik dat aan had zag ik dat het niks voor mij is. Het wordt dus sowieso iets met bandjes 😉
Ik heb 1 jurk aangehad waar ik echt verliefd op ben geworden, ik hoop dat ik zoiets tegen de tijd dat ik echt goed ga passen weer tegenkom.

Welke bloemen mogen absoluut niet ontbreken in jouw bruidsboeket? Of als je al getrouwd bent: Welke bloem was je favoriet in je bruidsboeket?
Ik ben niet zo’n bloemenmens, dus ik heb geen idee wat ik graag zou willen..

Welk liedje zou je graag willen draaien bij de openingsdans en waarom? Of als je al getrouwd bent: welk nummer was bij jullie het nummer van de openingsdans?
Ik weet nog niet of wij een openingsdans doen, zo ver zijn we nog niet in het plannen haha. Maar anders wordt het vast en zeker iets nederlandstalig omdat we daar beide gek op zijn.

Last but not least voor de verloofden en als getrouwden: Welke tip wil jij mee geven aan een bride to be?
Maak het niet te gek, soms lees je van bruiloften die 25.000 euro gekost hebben.. toch zonde!!
En zoals het cliché is, GENIET! Ook van de voorbereidingen want dat is al helemaal leuk.

Last but not least voor de dromers: Als geld geen issue zou zijn, waar wil je dan trouwen?
Bij een kasteel hier in de buurt. Zooo mooi daar!

 

Dit is het één na laatste artikel van ‘Mijn Droombruiloft’. Zoals misschien gehoopt: ik zal de laatste in deze blogserie gaan invullen. Deze lees je over twee weken weer hier op mijn blog!

Advertenties

4 reacties op ‘Mijn Droombruiloft | Anouschka ging door de knieën voor haar vriend!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s