Trouwen | Bruidsjurkenshow!

Een tijdje geleden zag ik op Facebook een V.I.B. (Very Important Bride) Night voorbij komen. Een avond vol bruidsjurken, sieraden, schoenen en andere bruidsgerelateerde dingen. Ik werd natuurlijk meteen enthousiast. Ik piepte mijn moeder op om te gaan. Zij was natuurlijk minstens net zo enthousiast als ik. Vandaag vertel ik je wat ik van deze avond vond!

Fijne ontvangst

We werden vriendelijk ontvangen door de dames van D-Dreams bruidsmode (#nospon!). We kregen prosecco en een stukje bruidstaart. Al ben ik persoonlijk niet zo van prosecco, deze smaakte prima en de taart? Die was heerlijk! De zaal was mooi verlicht met sfeerverlichting wat roze kleurde. Daar hou ik wel van. Ook was het niet groot opgezet, maar juist klein en intiem.

Er waren wat hoge tafels waarop folders en promotiemateriaal lag van bijvoorbeeld een bruidsfotograaf, een drukkerij voor je trouwkaarten en haar & visagie. Aan alles was dus gedacht!

Nu heb ik al het grootste gedeelte van mijn bruiloft al geregeld, dus aan deze tafels had ik niet heel veel. Ik kwam écht voor de jurken.

Bruidsjurken kijken ❤

Toen het eenmaal zover was om de bruidsjurken te showen, kreeg ik wel even een kriebel in mijn buik. Zou hier mijn jurk voorbij komen? En hoe ziet het er nu allemaal in het echt uit? Op een foto is alles mooi (of mooier gemaakt middels photoshop), dus ik was erg benieuwd hoe een bruidsjurk nou in het echt is. Ik ben namelijk nooit echt een bruidswinkel in geweest.

Het was een leuke show met verschillende stijlen jurken en alle jurken werden even besproken. Ook werden de kapsels en visagie even besproken hoe het was aangebracht. Helaas zat mijn jurk er niet tussen, al waren er een paar wel ‘warm’.

Hoe kijk ik terug op deze avond?

Het was een leuke gezellige avond zo samen met mijn moeder. Lekker fantaseren over de jurk en heb me prima kunnen voorbereiden op de zoektocht naar de jurk. De avond was erg leuk en gezellig. Daarnaast kon je iedereen z’n hemd van het lijf vragen. Mocht er nog eens zo’n avond van een andere bruidszaak zijn, zou ik daar ook zeker naar toe willen (als ik nog geen jurk heb, natuurlijk).

Was jij snel geslaagd voor je bruidsjurk en ben jij ook wel eens bij zo’n show geweest?

 

 

*Ik heb toestemming gekregen om foto’s te maken voor dit artikel.

Advertenties

2 reacties op ‘Trouwen | Bruidsjurkenshow!

  1. Lijkt me erg leuk om mee te maken 🙂

    Zoals je weet was ik binnen een half uur geslaagd voor mijn jurk, de eerste die ik aanhad. Hoewel ik het direct wist, heb ik toch daarna nog een aantal jurken gepast.

    Maar zo benieuwd naar je jurk<3

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s