Mijn Droombruiloft | De beurt is aan mij!

Ja, er komt helaas ook een eind aan alle leuke dingen. Zo ook aan deze – al zeg ik het zelf – super leuke blogserie! Ik denk dat dit wel een van mijn best gelezen blogserie is die ik tot nu toe heb gehad. Ik wil daarom ook iedereen die heeft meegedaan ontzettend bedanken voor hun bijdragen. Zonder jullie was het niet zo leuk geworden!

Maar laten we eerlijk zijn. Jullie – mijn lezers – zijn natuurlijk ook benieuwd naar hoe ik dit interview zou invullen. Daarom besloot ik dit interview ook in te vullen en dit lees je als afsluiter van deze blogserie. Ik hou trouwens nog lang niet op met bloggen over trouwen. Er komt nog zeker wat leuks aan! Goed, nu tijd voor het interview. Let’s go!

Wie ben je en hoe is je huidige situatie (alleenstaand, samenwonend, verloofd of al getrouwd)?

Mijn naam is Simone, ik ben sinds 5 juni verloofd! Sinds juli ben ik werkzaam als contentmarketeer bij een marketingbureau, waar ik het enorm naar mijn zin heb. Daarnaast vind ik het leuk om te fotograferen en sieraden te maken.

Hoe ben je gevraagd of hoe zou je gevraagd willen worden? Of als je al verloofd of getrouwd bent, hoe ben je gevraagd?

Ik heb er natuurlijk al een uitgebreid artikel over geschreven. Maar ik vertel het graag nog even in het kort: Ik ben op vakantie in Rhodos ten huwelijk gevraagd. Op de plek van onze eerste vakantie samen ❤ In onze hotelkamer ging R. ineens op zijn knieën en er ging een hele hoop door mij heen. Dit was echt een super mooi moment wat ik helemaal niet zag aankomen, uiteindelijk dan. Mocht je het hele verhaal willen lezen, klik dan hier!

Wat voor soort bruiloft wil je? Kies je bijvoorbeeld voor een hele traditionele bruiloft of ga je toch voor wat moderner? En hoe ziet het er dan uit en waarom?

Wij gaan voor een traditionele bruiloft. Zo slaap ik bij mijn ouders de avond voor de bruiloft en vriendlief zal waarschijnlijk ook bij zijn ouders slapen. De volgende morgen zal hij mij dus bij mijn ouders met onze trouwauto komen ophalen. Ook zal mijn vader mij traditioneel gaan weggeven en Budgie krijgt ook een belangrijke rol tijdens de ceremonie. Hij moet namelijk de ringen komen brengen. Als dat maar goed gaat!

Bron

Wat voor bruidstaart zou jij op je bruiloft graag willen hebben? (incl. smaak!) En mocht je al getrouwd zijn, wat voor taart had je dan?

Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik het zonde vind om veel geld uit te geven voor een taart. Zo iets is hap, slik en weg… Nou is het niet zo dat we een lelijke taart hebben. Maar gewoon een simpele en ook wel traditionele taart. De smaken heb ik al in mijn hoofd. Maar er leest familie mee, dus dat hou ik even voor mezelf 😉

Je mag een bruidsjurk uitzoeken, hoe gaat deze eruit zien? Heb je al een jurk, hoe ziet hij er dan (ongeveer) uit?

Hier ga ik ook niet teveel over vertellen. Mijn aanstaande leest namelijk mee. Maar ik ga sowieso voor een witte/crèmekleurige jurk. Dat vind ik er echt bij horen. Ik hou van kant, dus ik denk ook niet dat dat zal ontbreken aan de jurk. Maar ik heb nog geen pas-sessie gehad, dus zeg nooit nooit natuurlijk…!

Welke bloemen mogen absoluut niet ontbreken in jouw bruidsboeket? Of als je al getrouwd bent: Welke bloem was je favoriet in je bruidsboeket?

Gerbera’s! Lelies! En als het kan Dahlia’s! Als mijn vriend slim is gebruikt hij dit als geheugensteuntje, haha!

Bron

Welk liedje zou je graag willen draaien bij de openingsdans en waarom? Of als je al getrouwd bent: welk nummer was bij jullie het nummer van de openingsdans?

Uhm, ik moet helaas nog even in herhaling vallen. Het is waarschijnlijk een nummer wat niemand zal verwachten en het is ook geen nummer wat te vinden is in de lijst der huwlijksliedjes. Meer zeg ik niet. 😛

Last but not least voor de verloofden en als getrouwden: Welke tip wil jij mee geven aan een bride to be?

Maak een visionboard op Pinterest voor alles van je bruiloft. Zo heb ik er eentje voor mijn jurk (privé natuurlijk), ideeën voor bedankjes en decoratie. Daarnaast raad ik iedereen aan om op tijd te beginnen met zoeken naar een locatie. Wij waren bijna 1,5 jaar van te voren en als wij in het weekend wilden trouwen, was het vaak bij de meeste locaties niet eens mogelijk voor 2018. Gelukkig trouwen wij op een doordeweekse dag (en nee, niet op maandagochtend 😉 )

Last but not least voor de dromers: Als geld geen issue zou zijn, waar wil je dan trouwen?

Als geld geen issue was dan trouwden we of op Bonaire of op een mooi Grieks eiland. Ik denk eigenlijk het laatste, omdat we daar ook zijn verloofd.

 

En dan sluit ik bij deze de blogserie af. Máár wees niet bang dat ik niet meer zal bloggen over trouwen, er komt namelijk nog genoeg leuks aan! En ik had laatst nog een super leuke samenwerking, deze vind je hier!

Advertenties

3 gedachtes over “Mijn Droombruiloft | De beurt is aan mij!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s