GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Janine

Gastblog trotsHet is weer tijd voor een nieuw gastblog waarin een blogger mag vertellen over een artikel die hij of zij heeft geschreven en trots op is. Op deze manier wil ik andere bloggers de kans geven wat van zichzelf te laten zien en ze krijgen natuurlijk ook de mogelijkheid om hun blog een beetje – en met mijn toestemming – te mogen promoten. Vandaag is het de beurt aan Janine. Lees je mee?

Vertel even in het kort wie je bent

Mijn naam is Janine en ik ben 31 jaar. Ik ben getrouwd en samen hebben we dochter Nikki (2016). In maart 2018 wordt ons 2e kindje verwacht. Sinds 2015 blog ik. Ik blog over onze zoektocht naar een simpel en rijk leven. Dat doen wij door
bewust met ons geld om te gaan. Met als doel om eerder te kunnen stoppen of minderen met werken. We vinden een balans tussen werk en privé heel belangrijk en daarom gaan we nu al bewust met ons geld om.

Welk artikel maakt je trots en waarom?

Mijn blog bestaat sinds 2015. In de afgelopen jaren heb ik veel vaste lezers gekregen. Maandelijks zit ik
op dit moment rond de 150.000 pageviews. Iedere maandag plaats ik op mijn blog de rubriek Moneymonday. In deze rubriek geeft een lezer een inkijkje in zijn maandelijkse inkomsten en uitgaven en vertelt hij alles over zijn persoonlijke financiën.

Hoe is het artikel tot stand gekomen?

Door mijn interesse in financiën leek het mij leuk om ook lezers de mogelijkheid te geven om wat te vertellen over hun financien. Het is een veelgelezen rubriek die al meer dan een jaar opmijn blog verschijnt. En nog steeds lees ik het zelf ook met heel veel
plezier, want je kan zo ontzettend veel van elkaar leren. Ondanks de hoogte van je inkomen, gaat het er vooral om hoe je zelf met de financiën om gaat. Het meest gelezen Moneymonday verhaal heeft ruim 21.000 pageviews.

Zou je nog eens een soortgelijk artikel schrijven?

De artikelen verschijnen iedere maandag op mijn blog. Ik heb veel vaste bezoekers die speciaal voor deze rubriek naar mijn blog komen. Daarnaast komen lezers via Facebook en sinds kort ook via Pinterest op mijn blog. Vooral Pinterest kan ik enorm aanraden aan andere bloggers. Ik gebruik het nog maar een maand, maar nu al is het de grootste verkeersbron van mijn site. Ik pin dagelijks en mijn volgers groeien hard. Voor ik begon te bloggen heb ik mij goed ingelezen hoe Pinterest werkt. Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik heb op Pinterest groepsborden gemaakt die gerelateerd zijn aan de financiën. Als je mee wilt pinnen, wees van harte welkom!

Welke andere blog wil je in het zonnetje zetten?

Ik lees zelf ook graag mee op andere blogs. Vooral op blogs die raakvlakken hebben met consuminderen en geldzaken. In mijn rubriek
fijn leesvoer zet ik mijn favoriete blogs in the spotlight. Ik vind het mooi als bloggers elkaar promoten, samen sta je immers sterk. Simone, dank je wel voor deze mogelijkheid om mee te werken aan deze fijne rubriek!

Dankjewel voor je bijdrage aan dit gastartikel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een geslaagd artikel is geworden!

Dit waren de vorige gastblogs in deze reeks:

#1 Blog waar ik het meest trots op ben – door Sara

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s