GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Leonie

Gastblog trots

Vandaag is er weer een heel leuk artikel over het artikel waar de blogger het meest trots op is. Al zeg ik het zelf. Waar de een de ballen niet heeft om op wereldreis te gaan, doet de ander dat gewoon eventjes. Ikzelf zou dat dus niet zo gauw doen, daarom ging ik met Leonie mee op reis, via haar blog. En vandaag verteld zij over het artikel wat haar trots maakt.

Vertel even in het kort wie je bent?

Ik ben Leonie Linotte, 33 jaar en ben onlangs een blog begonnen waarin ik mijn foto’s en verhalen deel van mijn 6 maanden lange wereldreis naar Zuid-Amerika.

Welk artikel maakt jou zo trots en waarom?

https://www.lalaleo.nl/het-kerstdiner/

Ik kwam net aan in Iquitos en ging even snel wat eten in de stad. Althans, dat dacht ik. Ik kwam al snel mensen tegen die me overhaalden met hun mee te gaan lunchen. Dit was ZO gezellig dat ik al snel werd uitgenodigd om met hen kerst te vieren. Het was werkelijk een onvergetelijke dag en ervaring en omdat ik helaas mijn camera niet bij me had MOEST ik er een verhaal over schrijven.

Ik ben zo trots op dit verhaal omdat het illustreert hoe onvoorspelbaar reizen is, wat voor toffe dingen je mee kan maken als je uit je comfortzone kruipt en risico’s durft te nemen. Maar ook dat je ten alle tijden op moet letten. De locals kunnen nóg zo aardig en gastvrij zijn, maar als je er even TE veel in mee gaat word je belazerd waar je bij staat! En dan realiseer je je weer dat je als toerist wordt gezien als dollartekentje op pootjes.

Was dit ook een populair artikel op je blog?

Ik ben mijn reisblog pas NA mijn reis begonnen, sterker nog.. hij is nog niet eens officieel gelanceerd!

Mijn verhaaltjes deelde ik in eerste instantie alleen op Facebook. Pas daarna, bij mijn terugkomst in Nederland, heb ik voor dit platform gekozen om mijn foto’s en verhalen te publiceren. Ik merkte wel dat mijn vrienden super enthousiast reageerden op mijn verhaaltjes. Ik kreeg na een tijdje zelfs fans waarvan ik regelmatig de vraag kreeg wanneer ik weer een nieuw verhaaltje ging posten haha.

Hoe is dit artikel tot stand gekomen?

Dit heb ik hierboven al uitgelegd.

Zou je nog eens een soortgelijk artikel schrijven?

Ja! Absoluut! Ik heb mijn verhaaltjes die ik al eerder heb gedeeld op Facebook al op mijn blog staan. Maar ik heb nog zoooooo veel onuitgewerkte verhaaltjes waar ik tijdens mijn reis niet meer aan toe was gekomen, en nog wel graag wil afmaken en publiceren.

Welk ander blog zou je even in het zonnetje willen zetten?

Ik heb me onlangs pas begeven in het wereld van bloggen en vind het dan ook super leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Welke ik onlangs heb ontdekt en welke ik erg tof en vanuit het hart vind komen is

https://www.dutchieontheroad.nl/

Ze is onlangs genomineerd voor de Liebster Award. En ik vind dat volkomen terecht! Chapeau Kelly!

 

Dankjewel Leonie voor je leuke en inspererende bijdrage aan deze reeks gastartikelen! Ik ben benieuwd naar je andere verhalen! 🙂

Dit waren de vorige gastblogs in deze reeks:

#1 Blog waar ik het meest trots op ben – door Sara

# 2 Blog waar ik het meest trots op ben – door Janine

#3 Blog waar ik het meest trots op ben – door Danielle

#4 Blog waar ik het meest trots op ben – door Mirjam

Advertenties

Een reactie op “GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Leonie

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s