GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Daisy

Gastblog trots

Vertel even in het kort wie je bent?
Hi, ik ben Daisy, 30 jaar, woon in Goes. Ik ben getrouwd met Jochem en woon samen met mijn asielkat Bailey (8) en labrador Bentley (1). Sinds 2014 blog ik op mijn beauty, lifestyle & travel website homeofdaisies.nl en sinds 2016 over voeding op daisieskitchen.com. In het dagelijks leven werk ik ook nog 4 dagen als communicatiemedewerker en freelance ik als fotograaf. Een bezig bijtje kun je zeggen!

Welk artikel maakt jou zo trots en waarom?
Het artikel Inside My Bones is een super persoonlijk artikel, waarin ik eindelijk openlijk spreek over mijn depressie. Hier heb ik al een paar jaar best last van en halverwege 2017 kreeg ik eindelijk de officiële stempel. Dat was even moeilijk om te horen natuurlijk, maar het voelde wel meteen als een verademing. Ik werd eindelijk serieus genomen! En daarna kon ik er ook écht mee aan de slag. Het publiceren van het artikel was wel echt een drempel voor me, je geeft jezelf toch heel erg bloot. Maar ik ben super blij en trots dat ik het heb gedaan. Ik kreeg er enorm veel mooie en fijne reacties op, veel steunbetuigingen en berichten (ook privé) van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of doormaken. Dat gaf zo’n goed gevoel!

Was dit ook een populair artikel op je blog?

Ja, het artikel heeft aardig goede statistieken behaald. Niet het meest populaire item van 2017, maar was wel hoog genoteerd.

Hoe is dit artikel tot stand gekomen?

Ik las over de fotosessies die zanger Dotan had gemaakt met bekende mensen, voor zijn liedje Inside My Bones. Deze mensen gingen allemaal op de gevoelige plaat, zonder make-up, zonder gekapt haar en met een simpel wit shirt aan. Zelf ben ik dol op fotografie en besloot een dergelijke serie zelfportretten te maken. Ook het onderwerp van Dotan’s nummer paste hier perfect bij: want wat je aan de buitenkant niet ziet, is hoe ik me in mijn botten voel. Depressief dus.

Zou je nog eens een soortgelijk artikel schrijven?

Ja, ik merk wel dat mensen meer persoonlijke items willen zien. Zeker zaken die over mijn gezondheid gaan, worden goed gelezen. Mensen herkennen zichzelf hierin, willen weten hoe ik bepaalde dingen aanpak en bijvoorbeeld omga met mijn chronische ziekten Hypermobiliteitssyndroom en Fibromyalgie. Ik ben nu nog bezig met mijn sessies bij de psycholoog, maar wil nadien ook wel mijn ervaringen hierover delen. Mentale gezondheid zit toch nog steeds in een taboesfeer, al merk ik dat dat online steeds openlijker wordt. Het is goed om hier over te praten en als ik er met mijn platform aan kan bijdragen doe ik dat graag. Al voelt maar 1 iemand zich gesteund of aangespoord om hulp te zoeken.

Welk ander blog zou je even in het zonnetje willen zetten?

Mijn blog heeft ook een nieuwe bron van vriendschappen aangeboord waar ik heel blij mee ben! Twee daarvan springen eruit: met Lindy van boterkaaseneierenblog.com heb ik al jaren online contact en afgelopen september hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Altijd spannend, want je weet natuurlijk niet of dat in real life ook klikt. Maar het was super leuk! Ze had me uitgenodigd mee te gaan naar een workshop food styling & fotografie van H&M Home. Daarnaast ben ik sinds 1,5 jaar bevriend met mijn naam- én stadsgenoot Daisy van Diyaata.com die ik wekelijks spreek en vrij regelmatig gaan we winkelen, thee drinken of katten aaien ❤

Advertenties

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s