Gastblogger Saar stelt zich voor!

Kort geleden had ik een oproepje op mijn blog, Instagram en Facebook geplaatst dat ik op zoek was naar een gastblogger. Dit omdat ik het gewoon niet altijd red om mijn blog levendig te houden. En dat vind ik erg jammer. Gelukkig kreeg ik een hele leuke reactie van Saar, die dit wel aandurfde. Ze heeft zelf ook een erg leuke blog, die zeker even de moeite waard is om te bezoeken. In dit artikel stelt ze zich even aan jullie voor, middels een ABC-tje die ze heeft gemaakt. Daarna zal ze maandelijks een leuk artikel voor jullie schrijven. Ik kijk er alvast enorm naar uit! Maar nu heb ik genoeg verteld en is het woord aan Saar.

Een belletje trok mijn aandacht. Bijna automatisch ging mijn hand naar mijn telefoon. Het berichtje was al geopend voor ik er erg in had. Een mailtje van Simone om mij te zeggen dat ik was uitgekozen om als vaste gastblogger op haar blog te schrijven. Ik sprong bijna een gat in de lucht. Wat een heerlijk nieuws!

Zo komt het dat ik dit artikel voor jullie zit te tikken. Ik heb wel miljoenen ideeën in mijn hoofd om voor jullie neer te pennen, maar om te beginnen stel ik mezelf graag even voor. En dat doe ik door middel van mijn eigen ABC.

Aandacht – een term die heel belangrijk is binnen Mindfulness en iets wat ik in het dagelijks leven meeneem. Ik probeer zoveel mogelijk aandacht te schenken aan de dingen die ik doe hier en nu.

Boedhisme – vanaf het eerste moment dat ik over het Boeddhisme hoorde op school heeft deze religie me geïntrigeerd. Meditatie en het Achtvoudige Pad zijn twee dingen uit deze religie die een belangrijke plek hebben in mijn leven.

Chocolade – een cadeautje waar ik altijd blij mee ben. Ik ben gek op chocolade!

Desotec – het bedrijf waar ik als administratief bediende (waste department) werkzaam ben.

Eenendertig – mijn leeftijd op dit moment.

Frietjes – liefst van de frituur. Mijn eeuwige zonde.

Getrouwd – met de liefde van mijn leven, al kunnen we behoorlijk tekeer gaan tegen elkaar. Maar na tien jaar is de liefde nog steeds groot.

Hondenmama – onze twee hondjes zijn heel belangrijk voor ons. Voor we echt een kindje hadden, waren zij een beetje onze kindjes. Hun namen zijn Luna en Wolf. Luna is een Border Collie, Wolf is een kruising tussen een Mechelse en Duitse Herder.

Izegem – de stad waar ik met mijn Lief, twee hondjes, dochter en drie kippen woon.

Juf – ik heb eigenlijk een diploma als leerkracht lager onderwijs en ben ook nog even ‘juf’ geweest. Zelfs nu nog kom ik kindjes tegen die mij ‘juf’ noemen!

Keuken – de plaats waar ik het liefst experimenteer. Ik hou ervan om dagelijks verse gerechten klaar te maken. Afhaal of kant-en-klaar is hier een uitzondering.

Lezen – ik verslind boeken, tijdschriften, blogs, … Als er maar letters op staan!

Mama – sinds maart 2017 mijn nieuwe bijnaam, al noemt Amélie me nog maar een paar weken bewust zo.

Natuur – de verbinding met de natuur is voor mij heilzaam. Als ik me niet goed voel zoek ik de bossen, velden of een park op. Even met mijn rug tegen een boom staan, maakt dat ik met meteen weer wat meer mens voel.

Opel Corsa – mijn eerste auto

Poetsen – daar heb ik de grootste hekel aan. Ik hou niet van een vuil huis, maar ook niet van poetsen. Al doe ik mijn best om wekelijks de nodige poetstaken af te ronden.

Q2 – deze televisiezender staat telkens op als we aan het eten zijn. Slechte gewoonte, ik weet het.

Renovatie – in 2015 kochten wij ons eigen huis dat we nog steeds aan het renoveren zijn. Veel grote werken zijn al af, maar er valt nog altijd wat te verbeteren.

Schrijven – mijn passie en mijn leven. Ik schrijf kladblokken vol, maar ook op mijn eigen blog schrijf ik regelmatig. En nu ook hier dus!

Tekenen – een van mijn creatieve hobby’s waar ik eigenlijk veel te weinig tijd voor maak. Ik doe het bijna niet meer.

Uitslapen – daar kijk ik altijd naar uit als ik vakantie heb. Gelukkig lukt dat met onze kleine meid gewoon af en toe nog.

Verdwalen – ik ben expert in verdwalen in het leven. Het juiste pad heb ik blijkbaar nog steeds niet gevonden.

Wandelen – op vakantie is dit onze favoriete bezigheid, maar ook als we thuis zijn, kunnen we genieten van een heerlijke wandeling in het zonnetje. En Luna vindt het ook geen probleem als we dat in de regen doen.

X – het symbool voor een kusje waarmee ik bijna elk sms’je afsluit.

Yoga – ik heb een haat-liefde verhouding met yoga. Langs de ene kant wil ik er altijd tijd voor maken, maar als ik dan die rek en strekoefeningen op de mat sta te doen, voel ik me reddeloos verloren. Tot op heden heb ik ook nog geen goede yogaleraar gevonden.

Zus – ik ben de oudste zus van twee andere dames. Zij zijn drie en acht jaar jonger dan mij, maar we hebben ons altijd wel geamuseerd samen (en nu nog)!

 

Advertenties

2 gedachtes over “Gastblogger Saar stelt zich voor!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s