Nieuwe blog, nieuwe kansen!

 

Jeetje zeg, een maand niet bloggen. Dat hakt er wel even in. Ik heb héél veel nagedacht. En nog meer nagedacht en overwogen. En nagedacht en weer overwogen. En toen wist ik het. Ik wilde niet meer verder met Simoneblogt.nl. Ik denk dat ik dit stiekem al veel langer wist, maar alleen niet aan toe wilde geven. Waarom ik tot deze keuze ben gekomen, vertel ik je in dit artikel!

Nieuw leven

Haha, deze kop klinkt gelijk wel erg heftig. Maar het voelt wel een beetje zo. Er is in de afgelopen 2 á 2,5 jaar zo ontzettend veel veranderd. Ik ben veranderd, mijn leven ziet er compleet anders uit dan 2,5 jaar geleden. Toen ik thuis zat en niet kon werken. Inmiddels heb ik al een paar banen versleten en begin ik binnenkort aan een nieuwe spannende uitdaging (daar volgt natuurlijk een artikel over!).
Maar mijn blog, Simone Blogt, kreeg ik niet mee in de veranderingen. Het voelde nog steeds als de oude Simone en dat voelde helemaal niet goed.

Pauze opende mijn ogen

Dus ik lastte een maand geleden een pauze in. Even om op adem te komen. De inspiratie was op, dacht ik. Maar ik werd geblokkeerd door mijn oude blog. Een blog waarmee ik niet meer geassocieerd wil worden. Omdat er ook zoveel narigheid op staat (met name over mijn fibromyalgie). Ik heb al eens eerder afstand gedaan van een blog. Dat blog ging vooral veel over fibromyalgie. En nu neem ik nog iets meer afstand hiervan. Ik heb het, dat is echt heel erg klote, maar het is niet meer mijn rode draad in mijn leven.

Een frisse nieuwe blog

Door alle veranderingen die ik niet op een fijne manier kon doorvoeren op mijn oude blog, besloot ik een nieuw blog te starten. Ik heb al jaren een betaald domein, maar daar stap ik nu even van af. Ik wil even terug naar de basis. Even weer lekker leuke artikelen schrijven, precies waar voor mijn blog bedoelt was (en is). Wie weet komt dat domein er dan nog eens. Maar dit voelt voor nu prima. Het voelt als een soort bevrijding.

Ik hoop natuurlijk dat mijn oude volgers van Simoneblogt.nl mij hier ook weer zullen gaan volgen. Dat zou ik super leuk vinden. En ook nieuwe volgers zijn van harte welkom! Let’s begin!

15 gedachten over “Nieuwe blog, nieuwe kansen!”

 1. Wat mooi dat je deze stap hebt gezet, zeker omdat het voelt alsof je hiermee ook bepaalde niet zo leuke dingen uit het verleden achter je laat in plaats van er steeds mee geconfronteerd te worden. Ik wens je heel veel succes en plezier met deze nieuwe blog en ben benieuwd naar je artikelen 🙂

  Like

  1. Dankjewel voor je lieve reactie! Het klopt inderdaad dat ik er aan toe ben het verleden nu achter me te laten. Het is -lekker cliché- tijd voor “the new me” 🙂

   Like

 2. Een prachtige beslissing, lieve Simone. Als je je oude ik laat gaan, dan hoort daar inderdaad soms een nieuw plekje bij! En dat heb je hier toch maar mooi gemaakt. Veel succes met het schrijven op je nieuwe stekje!

  Like

 3. Hoi. Ik ben nieuw in het blog-wereldje.
  Wat een toffe post om te lezen. Het boomt van het optimisme en ambitie. Blik op de toekomst en tijd voor verandering. Enthousiasme over vooruitgang werkt aanstekelijk. ☺ Blijven gaan!

  Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s