Boodschappen doen met Picnic

Bron

Voor je denkt dat dit stukje gesponsord is, dat is zeker niet zo. Maar ik wilde wel graag een stukje schrijven over deze boodschappenservice. Ik vind boodschappen doen in de supermarkt namelijk écht verschrikkelijk. Ik maak er dan ook een sport van om er zo snel mogelijk weer weg te zijn, haha. Maar met deze app hoef ik (niet altijd meer) naar de supermarkt!

Facebook

Het begon bij Facebook. Ik werd dood gegooid met reclame over Picnic. Uiteindelijk maakte me dat zo nieuwsgierig dat ik de app maar installeerde en mij aanmeldde. Maar ik stond op plaats 322 te wachten. Dat zou dus nog wel even duren voor ik boodschappen zou kunnen doen via een app.

De eerste boodschappen

Toch kon ik sneller dan gedacht boodschappen gaan doen. Omdat ik zo lang moest wachten zaten er ook een aantal gratis producten bij. Erg vervelend 😉 .
Het is soms nog wel een beetje wennen, want als je klikt op een product, zit het gelijk in je mandje. Terwijl ik soms informatie er over wil hebben. Er staat wel een klein i-tje er bij, maar daar klik ik wel eens naast. Ach, als dat het ergste is.
Uiteindelijk was mijn eerste mandje vol aan €25 aan boodschappen. €25 hoor ik je denken? Jep, dan verzenden ze het gratis. Tot nog toe kun je ook niet voor minder bestellen. Dat vind ik wel soms jammer, aangezien ik niet altijd voor €25 wat moet kopen. Dus dan ga je er eigenlijk onnodige dingen bij verzinnen.

Bezorgen wanneer het je uitkomt

Kijk, dat vind ik dus ideaal hé. Wanneer je gaat afrekenen kun je een bezorgtijd kiezen. Dit kan op verschillende dagen, zowel overdag als in de avond.
Dat ging ook echt prima. Ongeveer een half uur van te voren kreeg ik een berichtje via de app dat de bezorger onderweg was.

Nooit meer naar de supermarkt!

Ehm, nou dat toch (nog) niet. Het assortiment wordt bij Picnic wel steeds aangevuld, maar er zijn nog altijd dingen die ik helaas mis, waardoor ik naar de supermarkt moet. Ook ‘durf’ ik daar nog geen brood te kopen. Wij halen altijd vers brood bij de broodafdeling en ik denk dat het brood bij hun niet zo lekker is, als het brood van de versafdeling in de supermarkt.

Al met al ben ik super enthousiast over deze boodschappenapp, aangezien ik echt – maar dan ook écht – een gruwelijke hekel heb aan boodschappen doen. Dus als ik mijzelf af en toe kan ontlasten door boodschappen op deze manier te doen, dan doe ik dat graag!

Q: Heb jij al eens online of via een app boodschappen besteld? En hoe vond je dat?

6 gedachten over “Boodschappen doen met Picnic”

  1. Net als alle andere supermarkten moet je goed kijken, maar ik vind ze zeker niet duur. De eerste keer heb ik echt dingen erbij moeten kopen om aan de €25 te komen. Dat is voor weekboodschappen voor een stel. Dus een gezin komt er waarschijnlijk makkelijker aan.
   Ook zijn de producten vers. Daar kan ik helemaal niet over klagen. Wanneer je besteld kun je ook zien hoeveel dagen ze minimaal houdbaar zijn. 🙂

   Like

 1. Ik stond op nummer 865 ofzo en ben nu wachtende 689! Schiet al op, haha. Heb al m’n eerste gratis pakje Ore’s binnen. Aan die 25 euro kom ik wel, dus daar maak ik me geen zorgen om. Ben benieuwd wanneer ik aan de beurt ben!

  Like

  1. Sommige moeten inderdaad wel een tijd wachten heb ik gehoord. Ik begrijp alleen niet goed hoe dat werkt. Want sommige kunnen in een bepaalde plaats al wel bestellen en andere niet. Beetje krom. Misschien nog de opstartfase van Picnic.

   Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s