Laatst gezien op Netflix #1

Bron

Op mijn vorige blog (Simonblogt.nl) schreef ik eens in de zoveel tijd een artikel over de films en series die ik heb bekeken op Netflix. Ik heb even getwijfeld of ik dit terugkomend artikel ook weer op deze blog wilde invoeren, maar uiteindelijk wilde ik dat gewoon. Het is een stukje van mij, zoals de rest wat ik ook deel hier op mijn blog.
Goed, genoeg blablabla… Nu tijd voor de films en series die ik de afgelopen tijd heb bekeken!

Safe (serie)

Afbeeldingsresultaat voor safe netflixBron

Hoewel ik liever series kijk waarvan er (minimaal) 2 seizoenen op staan, trok deze mij toch erg de aandacht. Na wat twijfelen besloot ik toch maar eens een poging te wagen. Wat een spannende serie was dit! Ik denk niet dat er een vervolg op komt, maar van mij mogen ze er wel een vervolg op gaan maken.

Cijfer: 8


22 July (film)

Afbeeldingsresultaat voor 22 july netflixBron

Al vrij snel nadat deze film op Netflix kwam besloot ik hem te gaan kijken. Ik was erg benieuwd wat ze ervan hadden gemaakt. Ik had dit keer bewust geen recensies erover gelezen.
Ik vond de film erg spannend, maar soms ging het wat vlug en leek het wat afgeraffeld. Dat vond ik jammer. Maar al met al wel een geslaagde film, waarbij ik ook even een traantje heb moeten wegpinken…

Cijfer: 7


The Hitman’s Bodyguard (film)

Gerelateerde afbeeldingBron

We hadden echt net deze film op dvd gekocht, toen hij op Netflix kwam. Uiteindelijk waren we te lui om de dvd te pakken, dus in dat geval was het handig dat het op Netflix stond.
Ik vond het echt een geweldig leuke film. Dat had ik totaal niet verwacht. Het is echt actie en comedy gemixt. Een fijne mix als manlief en ik samen een filmpje willen kijken. Misschien ook wel een tip voor jou?

Cijfer: 7,5


Elementary (serie)

Afbeeldingsresultaat voor elementaryBron

Saskia schreef er al meerdere keren over op haar blog. Dat maakte mij erg nieuwsgierig. Dus toen ik na de serie Safe even geen serie had, probeerde ik deze serie uit.
Ik vind het een heerlijke serie om even lekker weg te kijken. Elke aflevering is in feite een losse case. Dus je kunt ook gerust weken niet kijken, zonder niet meer te weten waar het precies over gaat. Het is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld The Bridge, vind ik. Dat is toch wel wat spannender en moet je wel echt meer opletten dan bij The Bridge.

Cijfer: 8


The Missing (serie)

Afbeeldingsresultaat voor the missing

Bron

Nog een serie die ik door Saskia ben gaan kijken. Hier ben ik pas bij aflevering 3, maar ik vind het nu al ontzettend gaaf en spannend. Dit is meer richting The Bridge. Je moet soms wel echt even je koppie erbij houden. Maar dat vind ik ook heel leuk. Een fijne afwisseling met de bovenstaande serie.

Cijfer: 8

 

Q: Welke film of serie heb jij voor het laatst gezien?

Advertenties

3 gedachtes over “Laatst gezien op Netflix #1

  1. Saskia zegt:

    Leuke series staan erop he? Ik ben nu midden in seizoen 3 van Elementary… Vindt het nog steeds een fijne serie… Ik kijk ook nu vooral films op Netflix, voor de kerstachtige wil ik de aankomende periode lekker gaan kijken…

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s