PERSOONLIJK | Bijna 30😱

minimalist photography of hanged 30 balloons
Bron

Nog minder dan een maand word ik 30. HOLY COW! Maar ik kan er toch echt niet om heen draaien. Dus ik probeer het maar voor lief te nemen.
Ik weet nog dat ik op mijn vorige blog een lijstje had gemaakt met dingen die ik wilde doen voor mijn 30ste. Helaas kan ik die niet meer terug vinden. Dus ik dacht, 30 = volwassen: tijd om mijn leven eens onder de loep te nemen en nieuwe voornemens aan te nemen! Welke dat worden? Dat lees je in dit artikel.

Zelfverzekerder

Och, ik ben zó onzeker (geweest). Vroeger was ik wat dat betreft echt een bang muisje. En het lijkt wel of dat het steeds beter gaat. Ze zeggen ook dat je na je 30ste echt zelfverzekerd bent. Nou, ik ben er zeker nog niet. Maar het gaat me steeds beter af.
Dit is nog wel een verbeterpuntje in elk geval.

woman sitting on cliff overlooking mountains during daytimeBron

Alleen is niet erg

Alleen zijn en alleen dingen doen is voor mij altijd wel een dingetje geweest. Gelukkig gaat het wel wat beter. Met mijn eigen bedrijf moet ik natuurlijk ook wel! Maar privé werkt dat toch niet altijd.
Een tijdje terug ben ik nog alleen gaan fotograferen. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik dat best spannend vond. Maar achteraf was het heerlijk en fijn! Dat ga ik dan ook zeker vaker doen.
Ik hoop dat ik dit ook met andere dingen kan oppakken. En dat is dan ook meteen mijn volgende voornemen voor volgend jaar. 🙂

Opruimen

Wie mij persoonlijk goed kent, moet waarschijnlijk al lachen om dit kopje. Ik ben namelijk best wel een rommelkont. Als ik iets ergens weg leg, dan blijft het daar ook tot ik het weer nodig heb. Mijn man is daar heel anders in. Heel netjes en opgeruimd. Ik probeer er echt op te letten, maar ik val vaak terug in mijn oude gewoonte. Ik neem me voor dat ik nog meer stappen vooruit maak in het opruimen, haha!

Q: Aangezien dit artikel gaat over leeftijd, ben ik wel eens benieuwd hoe oud mijn lezers zijn?

Advertenties

6 gedachtes over “PERSOONLIJK | Bijna 30😱

 1. Saskia zegt:

  Ik ben dit jaar ook 30 geworden en heb zo’n fijne herinnering van die dag samen met M. Daarbij ben ik erg blij the big 30 te zijn geworden. Zag er dan ook niet tegenop maar keek er naar uit 🙂 Daarbij word ik ook nooit 30 geschat 😉

  Like

 2. Amy - Sommarmorgon.com zegt:

  Haha, zo’n lijstje heb ik ook ooit gemaakt.. Voor mij duurt het nog wel een halfjaar, maar ik merk dat ik inmiddels een stuk minder waarde hecht aan ‘die leeftijd’ dan destijds. Je hebt wel mooie voornemens gemaakt!

  Like

 3. Romy zegt:

  Wat een mooie mijlpaal, 30 worden! Je hebt mooie doelen opgesteld! Ik hoop dat je ze alle drie kunt waarmaken. Dat van het opruimen moet vast en zeker wel lukken. Ik was ook heel lang een enorme rommelkont, maar bij mij is het ook best wel goed gekomen 😛

  Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s