ER OP UIT | Shooten met Daisy in Bergen op Zoom

Een tijdje geleden kreeg ik een berichtje van Daisy of ik zin had om samen een dagje te gaan fotograferen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Hoewel ik al regelmatig met mijn camera voor mijn werk op pad ben, vind ik het ook super leuk om hobbymatig foto’s te blijven maken. We spraken af om elkaar te zien in Bergen op Zoom. Dit was overigens ook onze eerste meeting! Het klikte meteen goed en het was super gezellig.

Een leuk fotomodel!

Het leuke aan samen shooten is dat je ook gelijk een fotomodel hebt. Ik heb daar natuurlijk even gretig gebruik van gemaakt, haha! Daisy is niet alleen goed voor, maar ook zeker achter de camera. Toch heb ik niet alleen foto’s van Daisy gemaakt. Maar heb ik ook andere foto’s gemaakt. Alleen deze moet ik nog bewerken. Iets met te weinig tijd enzo 😉 .

Zelf ook nog even als model staan

Ik ben geen gemaakt model, maar toch vind ik het leuk om op de foto te gaan. Ik wilde nog wat foto’s voor onder andere mijn zakelijke website. Dat is in elk geval goed gelukt en ik ben heel erg blij met dit mooie resultaat!
Ook een grappig feitje: nu pas ervoer ik hoe het is om in een openbare omgeving als model rond te lopen. Dat was toch een stukje spannender dan ik dacht, haha!

Sparren en ideeën uitwisselen

Oh, het was zo KOUD die dag! Niet normaal. Dus na een paar uurtjes buiten, besloten we een leuk tentje op te zoeken voor thee en warme chocolade melk (met slagroom, for sure!). We hebben een hele tijd zitten kletsen en sparren over ons werk en het leven als zzp’er. Allebei kwamen we tot de conclusie dat fotografen onder elkaar niks delen en je zeker niet verder willen helpen. Daar denken wij dus echt anders over. Je kunt elkaar namelijk ook versterken door dingen uit te wisselen. Daisy schreef hier ook nog een uitgebreid artikel over, deze kun je hier lezen.

Aan het eind van deze dag zijn we allebei met nieuwe inspiratie naar huis gegaan. De volgende keer gaan we Breda in (ik hou van die stad!), waar ik al erg naar uit kijk. Maar dan mag het wel wat warmer zijn haha 😀 .

5 gedachten over “ER OP UIT | Shooten met Daisy in Bergen op Zoom”

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s