HUIS | We hebben een nieuwbouwhuis gekocht!

Bron

Och jeetje, wat een titel he?! Maar ja, het is echt waar. We hebben een nieuwbouwhuis gekocht. We wilden dit eigenlijk al vanaf het begin dat we gingen kijken voor een koophuis (dus vóór ons huidige huis). Toch vielen we als een blok voor ons huidige huis. Iets met je eerste koophuis en het magische gevoel 😛 . Vandaag vertel ik je meer over deze toch wel spannende stap!

Waarom nieuwbouw?

Ik zou willen zeggen: waarom niet? Maar dat is natuurlijk geen goed antwoord haha. We hebben nu een goed en mooi huis. Maar eigenlijk al vrij snel hadden we toch wel het gevoel dat we ooit een nieuwer huis zouden willen. Nu ruim 3 jaar later kwam er een nieuwbouwproject op ons pad waar we helemaal blij van werden.

Een hele spannende tijd

Ik zeg het eerlijk dat ik het wel lastig vind om iets te kopen wat ik niet in het echt heb kunnen zien, behalve op papier. Maar het is wel echt een stille droom die nu uit gaat komen.
Het grappige is zelfs dat we onze keuken al hebben uitgezocht. Dat was ook nog eens liefde op het eerste gezicht. En ik ben ook al bezig met wat ik wil qua kleur in de woonkamer. Dat terwijl de fundering pas net is gestort, haha!
Daarnaast is onze badkamer ook al bijna uitgezocht en zijn we nu druk bezig met de kleuren die we willen in het huis. En wat neem je toch als raamdecoratie? Genoeg keuzes!

Een jaartje geduld a.u.b.

Hoewel de bouw van ons huis al is begonnen, moeten we nog wel even een jaartje geduld hebben. Ons huis was zelfs al in aanbouw toen we tekende. Je kunt wel stellen dat we een beetje laat waren. Maar ik was eerder niet bekend met dit project en we hadden geluk dat er nog woningen beschikbaar waren!

Nieuwe blogs over een nieuw huis

Mocht je je afvragen of ik ook artikelen zou gaan schrijven over ons nieuwe huis. JA NATUURLIJK! Ik neem jullie heel graag mee in het proces van ons nieuwe huis, in zover ik dat kan. Ik ga er ook regelmatig naar toe voor foto’s (leuk om t.z.t. een album te gaan maken van ons huis ❤ ). Ook ga ik jullie natuurlijk meenemen in de inrichting en dergelijke, maar daar moeten jullie nog wel eventjes op wachten.

Zo dit was me wel een artikeltje hoor. Ik twijfelde wel even of ik het al moest delen. Maar ik ben zo ENORM ENTHOUSIAST!!! Dat ik het het liefst van de daken schreeuw haha. Dus hop, op de blog ermee.

Q: Heb jij tips voor ons qua inrichting, kleur of andere dingen met betrekking tot ons nieuwe (nieuwbouw)huis?

Advertenties

11 gedachtes over “HUIS | We hebben een nieuwbouwhuis gekocht!

  1. Romy zegt:

    Oh wauw, wat een mooi nieuws! Ik kan me voorstellen dat het spannend is om iets te kopen wat je nog niet hebt gezien, maar zo te horen wordt het een mooi plekje dat jullie deels naar eigen smaak kunnen laten bouwen. Gaaf hoor! Ik wens je alvast heel veel plezier toe met de voorpret 🙂 Spannend allemaal!

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s