Blogstatistieken 2018

Bron

Nadat ik heb terug gekeken op mijn jaar, is het ook tijd om te kijken naar mijn statistieken. Ik ben niet goed met cijfers, maar ik ben wel een beetje verslaafd aan statistieken. En nu we toch aan het eind van het jaar zitten, vond ik het een mooie reden om de statistieken er eens even bij te pakken en te kijken wat ik heb bereikt dit jaar. Ben jij ook niet zo benieuwd als ik? Lees dan snel verder!

3 meest gelezen artikelen

Ik heb het afgelopen jaar niet super veel geblogd, maar toch sprongen er 3 artikelen met stipt bovenuit de lijst. Voor mij ook geen verrassende uitkomst trouwens.

NIEUW AVONTUUR | Ik heb (weer) mijn eigen bedrijf!
Nieuwe blog, nieuwe kansen
TROUWEN | Onze trouwdag en huwelijksreis

Statistieken

3 zoektermen die naar mijn blog leidde

Ook kwamen er bezoekers op mijn blog via wat zoektermen. Ik heb de 3 populairste even voor je op een rijtje gezet met mijn reactie.

“wat te doen voor eerste keer passen trouwjurk”
Ja, wat je moet doen is natuurlijk aan jezelf. Zelf heb ik mij voorbereid door op Pinterest een bord te maken met allerlei trouwjurken die ik mooi vind.

“huwelijksreis Rethymnon”
Klopt, ik wilde eerst graag naar Rethymnon. Helaas kon ik daar alleen geen hotel vinden naar onze wensen. Uiteindelijk zijn we naar Chania gegaan.

“bruiloft met Italiaans tintje”
Nou die had ik niet, maar iemand die een artikel mocht schrijven op mijn blog wel. Of ze wilde die heel graag. Dat ben ik een beetje kwijt. Het artikel is in elk geval nog terug te vinden onder de categorie ‘Trouwen’.

Wie schreef de meeste reacties?

Wat ik ook altijd heel leuk vind om terug te zien, is wie er de meeste reacties op mijn blog heeft achter gelaten. Hier heb ik even een top 5 van gemaakt!

  1. Saskia
  2. Romy
  3. Jennifer

Ik kan je zeker ook deze leuke blogs aanraden, mocht je nog eens wat leuks willen lezen.

Aantal bezoekers en de beste dag

Ik heb op 29 juli 2018 de meeste bezoekers gehaald. Super leuk om dat terug te zien. Wel ‘jammer’ dat het alweer even geleden is. Ik ben benieuwd wanneer ik dit record verbreek.
Het totaal aantal bezoekers wat ik tot nu toe (11-12-2018) heb gehad zijn er 1541 geweest. Natuurlijk loopt dit nog wat op.

 

Ik ben zeker niet ontevreden met het resultaat. Ik ben natuurlijk pas later dit jaar weer gaan bloggen en moest op dit blog helemaal opnieuw beginnen. Daarom vind ik het ook extra leuk om dit bij te houden, zodat ik volgend jaar kan zien wat er is veranderd.

6 gedachten over “Blogstatistieken 2018”

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s