TAG | Oud & Nieuw

Ik wilde een toepasselijk artikel maken voor deze laatste dag van 2018. Alleen ik wist niet zo goed wat ik nu moest schrijven. Ik heb natuurlijk al een terugblik gemaakt en mijn blogstatistieken openbaar gemaakt. Toch wilde ik er nog even een schepje bovenop doen. Ik besloot zelf een tag in elkaar de zetten en deze in te vullen. Ben je benieuwd naar de vragen en antwoorden? Lees dan snel verder!

 1. Wat neem je mee uit het oude jaar? (bijvoorbeeld een herinnering, iets wat je hebt geleerd etc.
  De fijne vriendschappen die ik heb. Zo heb ik Daisy dit jaar leren kennen, waar het echt leuk mee klikt. Ook ben ik met een mede-onderneemster goede vriendinnen geworden. Maar ik neem graag al mijn vriendschappen mee het nieuwe jaar in!
 2. Wat hoop je dat je gaat meemaken in het nieuwe jaar?
  De sleuteloverdracht van ons oude & nieuwe huis! En eigenlijk vooral ons nieuwe huis. Man, wat kijk ik daar naar uit! Nog ongeveer 7 á 8 maanden als het mee zit. Duim, duim, duim…
 3. Welke wens is in het oude jaar niet uitgekomen?
  Poeh, een lastige vraag van mezelf. Ik geloof dat al mijn wensen wel zijn uitgekomen het afgelopen jaar. Zelfs een nieuwbouwhuis haha!
 4. Welke dag zou je graag in 2019 over willen doen?
  Lekker cliché: onze bruiloft! Oh, die dag ging echt veel te snel. En ik zou dan ook een avondjurk nemen, zodat ik makkelijker kan eten. Mijn jurk zat te strak om echt fatsoenlijk te kunnen eten haha.
 5. Wat was in 2018 je favoriete snack?
  Chocolade rozijntjes! Of het echt een snack is weet ik niet. Maar ik heb heel wat kilo’s op denk ik. VER-SLA-VEND. En te slecht en veel te lekker. ❤
 6. Hoe kijk je terug op 2018? Was het een fijn jaar of juist niet? En waarom?
  Het was een heel gek jaar met ontzettend veel verschillende emoties. Maar echt een fijn gevoel heb ik jammer genoeg niet over 2018. Er is zóveel gebeurt waar ik nog steeds verdrietig over ben, dat kan zelfs mijn bruiloft niet verlichten. Gelukkig is daar wel een soort van eind aan, maar ja, de situatie waarin we nu zitten had ik wel graag anders gezien (ik kan en wil hier niet te ver over uitwijden, dus dit blijft een beetje vaag).
 7. Wat was je favoriete drankje in 2018?
  Cola, always! Haha, echt een cola addict ben ik. Elke zomer probeer ik er weer van af te komen en dat lukt dan ook. Tot het winter wordt. Heel gek.
 8. Wie wil je vaker zien in 2019?
  Daisy! En lieve Sas! ❤

Vind je deze tag ook leuk? Je mag hem natuurlijk overnemen! 🙂

Advertenties

6 gedachtes over “TAG | Oud & Nieuw

 1. iliveformydreams.com zegt:

  Yay voor 2019 en een nieuwe start!
  Zo tof dat jullie je nieuwe plekje gaan hebben dit jaar, zo gegund. Vooral na al het nare in 2018 is dat een extra kers op de taart. Oh en ik snap dat je je bruiloft over wilt doen<3 Was een prachtige dag waarvan ik blij ben erbij te mogen zijn.

  Op naar 2019, met vele nieuwe meetings en gezelligheid!

  Like

 2. Romy zegt:

  Wat een mooie manier om terug te blikken op het afgelopen jaar, ook al was het jaar helaas niet volledig positief. En wat een heerlijk vooruitzicht dat jullie straks in het nieuwbouwhuis kunnen intrekken 🙂

  Like

 3. Amy - Sommarmorgon.com zegt:

  Wat een mooie manier om even terug te kijken op het jaar.. je bruiloft is natuurlijk een waanzinnig hoogtepunt geweest in 2018. Wel jammer dat het jaar niet helemaal zo liep als je hoopte, hopelijk is jullie nieuwe stekkie straks toch een fijn lichtpuntje.

  Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s