Ondernemen 2.0 | Hoe ging het afgelopen halfjaar?

Inmiddels ben ik alweer een halfjaar ondernemer. Wie het nog niet wist, ik heb al eens eerder een bedrijf gehad. Maar ik ben na 2 jaar weer in loondienst gegaan. Echter kreeg ik geen nieuw contract en toen kriebelde het weer. Nou ja, om kort te zeggen: ik ben dus weer ondernemer. Ik heb er al een half jaar op zitten. Hoe is het gegaan?

Hoe haalbaar is het voor mij?

Ik zit natuurlijk met een beperking (fibromyalgie), waardoor ik niet altijd zo kan werken als een gemiddelde werknemer. Één van de redenen waarom voor mij het ondernemen zo aantrekkelijk maakt.
Tot nu toe gaat het heel erg goed en is het lichamelijk prima haalbaar. Ik denk dat ik nog wel een tandje harder kan werken.

Foto: Daisy Schot

Vliegende start?

Ik mag best van geluk spreken hoe mijn start is gegaan. Mede dankzij een leuke actie via Social Deal loopt het best goed. Hoewel december helemaal stil was voor wat betreft shoots, trekt het nu weer aan. December is natuurlijk al een drukke maand. Dus helemaal te begrijpen dat het dan wat rustiger is.

Plannen voor het komende half jaar

Natuurlijk heb ik al weer verschillende ideeën en plannen voor dit half jaar. Ik maak elk half jaar zo mijn doelen. Waarom niet voor een heel jaar? Omdat er in een half jaar eigenlijk alweer zoveel kan veranderen.
Ik wil sowieso één keer naar een Open Coffee, maar daarvoor heb ik nog wel even een berg moed nodig. Daarnaast wil ik nog wat leuke acties opzetten. Ik ben in elk geval bezig met een leuke Valentijsdag actie.

Wat hoop ik dit half jaar te bereiken?

Ik wil in elk geval meer bekendheid krijgen dit half jaar. Hoewel dat natuurlijk niet makkelijk is en zeker hier in de omgeving fotografen met bosjes te vinden zijn, hoop ik wel dat ik straks zeker zo’n zelfde bekendheid heb.
Dat is eigenlijk mijn grootste doel voor dit jaar. En hopelijk helpt dat ook mee aan het banksaldo op mijn zakelijke rekening haha!

2 gedachten over “Ondernemen 2.0 | Hoe ging het afgelopen halfjaar?

  1. Wat goed om te horen dat het ondernemen je goed bevalt en ook lichamelijk haalbaar is. En natuurlijk extra mooi dat je een goede start hebt gemaakt! Slim om via Social Deal te werken. Ik kan me voorstellen dat dat al helpt om bekendheid te krijgen en mensen aan te trekken. Hopelijk kun je in het nieuwe jaar nog meer mensen werven én met plezier blijven ondernemen. Zit je al in de groep Ambitieuze Meisjes op Facebook? Daar worden ook weleens fotografen voor freelance klussen gezocht. Wie weet kun je daar een keer extra opdrachten uit halen 🙂

    Like

    1. In die groep zit ik inderdaad ook. Maar ik mis alle berichten omdat het niet op mijn tijdlijn komt (irritant). Dus daar moet ik zelf om denken om daar te kijken zeg maar haha! Dankje voor je tip in elk geval ❤

      Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s