HUIS | Alles moet weg

Dit is overigens géén reclame 🙂

Deze titel moet je niet al te serieus nemen hoor, haha! Maar feitelijk gezien klopt het wel. Alles moet weg. Of het nu verkocht wordt, naar de kringloop gaat of mee de opslag in. Het zal hoe dan ook het huis uit moeten. En soms levert dat bij mij nog wel eens wat stress op…

Waarom heb ik zoveel zooi?!

Echt waar, wat een mens al niet verzameld in 3 jaar zeg. On-ge-loof-lijk. Ik heb regelmatig met mijn handen in het haar gezeten. Ik wist echt zo vaak niet wat en waar ik heen moest met mijn spullen. Héél veel gaat naar de kringloop of hebben we zelf nog leuk kunnen verkopen (tot meubels aan toe!). Maar die kleine frutsels die ‘wel eens handig kunnen zijn’, tjonge… Ik heb er een hoop toch maar gedag gezegd. Al die tijd heb ik ze niet of nauwelijks gemist of gebruikt.

Een nieuw begin

Door bepaalde gebeurtenissen zijn we toe aan een nieuwe start in een nieuw(bouw) huis. In eerste instantie waren we het niet eens samen om ook de meubels weg te doen. Maar precies een week voor de verhuizing bedacht mijn man zich nog even. Gelukkig waren die meubels ook in een vingerknip weg. Dat betekend dat we helemaal met een schone lei kunnen beginnen in het nieuwe huis! SHOPPEN!!! (En dus nieuwe zooi verzamelen 😛 )

Even 10 maanden rust

Na alle hectiek rondom verkopen en leeghalen van ons huis is het nu voor de komende 10 maanden (maar ik hoop sneller) rust. We hebben de keuken en de badkamer al helemaal uitgezocht en ook voor een groot deel de kleuren van de verf en/of behang en de vloeren.
In die 10 maanden kunnen we ons dus lekker focussen op nieuwe meubels! Oh, dat vind ik stiekem toch wel héél erg leuk hoor. En ik kijk er dan ook enórm naar uit.

Huis leeg!

Inmiddels is ook ons huis leeg. Ondanks dat we het lieten uitbesteden (zoals je aan de foto hier boven het artikel ziet) was het toch een pittige dag. Máár, ik kan het echt iedereen aanraden. Wat héérlijk dat je niet zelf je zware spullen hoeft te tillen.
Vanaf nu kunnen we echt nadenken over ons nieuwe huis en alle woonwinkels afstruinen om iets leuks tegen te komen. Ik kijk er erg naar uit en natuurlijk ook naar het moment van de sleutel, maar daarvoor moeten we nog even geduld hebben.

Q: Wanneer heb jij voor het laatst je huis ge(re)styled?

7 gedachten over “HUIS | Alles moet weg

 1. Spannend hoor en blij dat het erop zit voor jullie 🙂
  Ben erg benieuwd naar jullie nieuwe stulpje ter zijndertijd. Jaaaaa. Mensen kunnen een zooi hebben 😉 Daar kwamen wij maar weer achter toen we de zolder gingen leeghalen (en we hadden zelfs al flink opgeruimd haha)

  Like

  1. Haha, ja is ook zo makkelijk om dat wat je toch nog even wilt bewaren op de zolder neer te zetten 😛 Ik kijk ook écht zo uit naar ons huisje. Hopelijk loopt het een beetje op schema en dan zou het nog ongeveer 9 maandjes zijn!

   Like

 2. Wat goed dat jullie zo flink hebben opgeruimd! Ik kan me voorstellen dat je in de loop der jaren steeds wat meer spullen verzameld en dat je dan na een tijdje door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is een verhuizing in ieder geval een goede stok achter de deur 😉 Superfijn dat alles nu netjes is en dat jullie je volledig kunnen focussen op de inrichting voor jullie nieuwe huis. Ik ben heel benieuwd hoe het eruit zal komen te zien 🙂

  Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s