Het is zover!

Nee, we gaan nog niet verhuizen hoor. Dat zou wel héél snel zijn, haha. Maar wat wel zo ver is, is dat mijn hele nieuwe website online staat! Ik zou jullie namelijk op de hoogte houden wanneer het zover zou zijn en het was toch wat sneller dan gedacht. Vandaag vertel ik je wat meer over de veranderingen van de website en hoe ze tot stand zijn gekomen 🙂

Kopiëren is niet oké, inspiratie opdoen wel

Ik hou er dus écht niet van als mensen mij kopiëren, maar zelf doe ik dat ook niet. Je kunt prima geïnspireerd raken door andere mensen of ondernemers en dingen meenemen. Iets gieten in een eigen jasje. Maar echt kopiëren hou ik net van.
Een vriendin van mij die ook ondernemer is, had laatst een e-book uitgebracht. Daar stond de volgende zin van Jos Burgers in: “Loopt nooit achter de kudde aan,
want dan loop je altijd in de stront”. Dat gaf me meteen het inzicht dat ik mijn website niet meer wit wilde hebben. Dat wist ik al wel, maar ik twijfelde daarvoor nog. Die twijfel was toen echt als sneeuw voor de zon verdwenen.

Die zin bracht meer te weeg dan alleen een ander kleutje op de website natuurlijk. Want mijn doel was op zich wel duidelijk. Maar nu wist ik het zeker. Mijn doel is dat elke levensfase een fotoshoot waard is. Herinneringen moet je koesteren en daarom is het mooi om deze vast te leggen.

Nieuw aanbod

Ook heb ik enorm zitten puzzelen voor een perfect aanbod. Dat het anders moest, was duidelijk. De mensen die ik aantrok, waren niet de mensen die ik graag als klant zou zien. Een aanpassing in aanbod en prijs zou al een verschil kunnen maken.
Ik ben van 5 soorten shoots (Loveshoot, Zwangerschapsshoot, Newbornshoot, Gezinsshoot en Bedrijfsportretten) naar 3 pakketten gegaan die voor de eerste 4 shoots in te zetten zijn. Daarnaast krijg je bij het middelste en het (op dit moment) hoogste pakket ook een porfessionele afdruk. Een hele verandering dus!

Ik kan nu natuurlijk wel blijven ratelen, maar ik zou zeggen: ga vooral even zelf kijken!

PS: Deze aanbieding wil ik jullie niet onthouden

6 gedachten over “Het is zover!

  1. Wat ziet het er ontzettend mooi uit! En zo goed dat je je aanbod hebt aangepast op waar jij je goed bij voelt en wat jij wilt doen als fotografe. Alleen al daarom kan het niet anders dan een succes worden! Zet hem op 🙂 En complimenten voor je mooie site!

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s