HUIS: Aftellen maar!

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik wat schreef over ons nieuwbouwhuis. Inmiddels zijn we zo’n 3 kwart jaar verder en wordt ons huis ook echt steeds meer een huis! Super gaaf om te zien. Ik ga ook nog steeds trouw elke week even kijken en een foto maken. Maar na volgende week is de bouwvak en zal het even geen zin hebben om te gaan. Vandaag laat ik je natuurlijk even een recente foto zien van ons huis en vertel ik wat we nog moeten doen.

De keuken

Oh dat was wel even minder leuk hoor, een telefoontje krijgen van de keukenboer dat bepaalde keukenapparatuur niet meer leverbaar waren. Zo heel erg lang geleden hebben we het niet uitgezocht. Ik baalde er flink van. Vooral eigenlijk dan de kookplaat, want die had ik heel bewust uitgekozen.
We hadden een afspraak om de nieuwe keukenapparatuur te bekijken en akkoord te geven. Gelukkig ging er een pak van mijn hart toen we er waren, want alles was echt heel netjes opgelost en nagenoeg identiek aan wat we hadden uitgekozen. Heel fijn!

Huis waterdicht

Ook is inmiddels ons huis bijna helemaal waterdicht. Alleen moeten er nog ramen beneden worden geplaatst. Het is écht een huis aan het worden! Zo bijzonder en gaaf om te zien. Maar de laatste loodjes wegen soms wel even het zwaarste. Je wilt zo graag je huis in natuurlijk, maar ook de afwerking moet goed gebeuren.

Ons huis!

Hierboven zie je hoe ons huis er op dit moment uit ziet. Wel een beetje jammer van al die pallets. Maar daar doen we het even mee. We hebben ook een dakkapel laten plaatsen. Zo lijkt hij vrij klein, maar als je binnen bent is het echt een hele diepe en best grote dakkapel. Dat konden we zien met de kijkersmiddag ongeveer 1,5 maand geleden. Toen werd hij net geplaatst.

Wat moeten we nu nog doen?

Voor nu moeten we vooral geduld hebben, wat soms ontbreekt 😛 . En we moeten ook in de gaten houden wanneer de opleverdatum is om alles in gang te zetten qua bestellen. Zoals de keuken, behang, verf en de vloer.
Ik ben niet goed in wachten, dus ik hoop bij deze dat de tijd voorbij vliegt! 😛

5 gedachten over “HUIS: Aftellen maar!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s