5 GRATIS telefoon wallpapers

Ik vind het dus echt heel erg leuk om een mooie achtergrond op mijn telefoon te hebben. Zelfs WhatsApp moet er bij mij aan geloven en heeft een andere achtergrond dat de standaard achtergrond van deze app zelf.
Dit bracht mij op een idee. Ik ga graag in de weer met mijn camera, waarom ga ik niet zélf voor mooie achtergrondjes voor telefoons zorgen? Zo geschiedde…

Allemaal bloemetjes

Wie mij kent, weet dat ik een zwak heb voor bloemen. Vooral het fotograferen van bloemen vind ik geweldig. Ik hou van de vrolijke kleuren en de mooie blaadjes. De hartjes die ze hebben zijn ook zo mooi. Ik duik graag in op de details.
Ik fotografeer zeker niet alleen voor mijn eigen bedrijf dus. Ik vind het ook nog steeds een hele leuke hobby.  Daarnaast vind ik het super tof om mijn werk te delen, zowel zakelijk als privé. Het is voor mij een oprechte struggle om leuke wallpapers te vinden voor mijn telefoon. Waarom ga ik ze dan niet gewoon zelf maken? En toen bedacht ik me ook nog dat ik ze ook wel met jullie kan delen en misschien vinden jullie ze ook wel net zo tof als ik!

Gratis voor jou!

Nu was ik deze keer helemaal in het bloemensfeertje en heb ik voor jullie 5 achtergronden gemaakt die je op je telefoon kunt gebruiken. Je kunt ze ook gebruiken op bijvoorbeeld je stories op Instagram of als wallpaper op WhatsApp. Klik op de wallpaper die je graag wilt hebben en sla hem op op je telefoon!

     

Welke is jouw favoriet?

Natuurlijk heb ik hier zorgvuldig aan gewerkt en ben ik wel benieuwd naar je favoriete wallpaper! En ook vind ik het leuk om verzoekjes te ontvangen. Dus kom maar door met jullie ideeën in de reacties! 😀

3 gedachten over “5 GRATIS telefoon wallpapers

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s