Waar wil ik graag nog eens naar toe met vakantie?

Hoewel de zomervakantie hier in het zuiden er al weer even op zit, geeft het warme weer mij nog steeds een heerlijk zomer en vakantiegevoel. Maar helaas, dit jaar geen vakantie voor ons. Of ik dat jammer vind? Niet zo, er staat voor ons iets moois te wachten. Namelijk een heel nieuw – spiksplinternieuw – huis. Voor wat, hoort wat, toch?
Dat wil niet zeggen dat je niet mag dromen over je vakanties. Volgens mij is het ook alweer lang geleden dat ik hier over een artikel schreef. Dus laten we maar gauw beginnen!

Rhodos
Ik ben er nu al 2x geweest, maar het voelt echt als thuis komen. Zeer waarschijnlijk gaan we volgend jaar ook weer terug naar deze plek. Ook om onze – inmiddels – vriend weer te kunnen bezoeken daar. Hij is Griek, woont en werkt daar en heeft een – als ik het zo mag zeggen – top restaurant! Daarnaast zou ik nu ook wel eens een auto willen huren. We hebben met verschillende excursies al best wat van het eiland gezien, maar nu zou ik graag plekjes willen zien waar een bus niet kan komen 😉 .

Zakynthos
Nog even in de Griekse sferen. Griekenland is wel echt een favoriet vakantieland en eigenlijk kan ik haast wel elk eiland hier in het lijstje zetten. Maar deze staat wel erg hoog in mijn hier-wil-ik-heel-erg-snel-naar-toe-lijst.

Bonaire
Deze is erbij gekomen toen ik mijn man leerde kennen. We hadden net 3 maanden een relatie en hij ging 3 weken duiken in Bonaire. Toen hij terug kwam wilde ik dat eigenlijk ook, haha! Ik hoop dat we dit ook volgend jaar kunnen verwezenlijken, maar daar durf ik mij nu nog niet op vast te pinnen.

Parijs
Niet zo ver, maar niet minder hoog op mijn lijstje. Ik ben er dus nog nooit geweest. Tenzij je mag meetellen dat je via de rondweg daar langs/doorheen bent gereden. En ik heb toen wel de Eifeltoren in de verte kunnen zien. Maar Parijs echt zien, dat dus nog niet. Ik zou dan ook echt een fototripje willen maken. Niet per se alleen voor een klassiek beeld met de Eiffeltoren, maar ook zeker het gewone straatbeeld zou ik graag eens willen vastleggen (lekker uit mijn comfortzone).

Oostenrijk
Pas geleden zag ik foto’s van iemand die op vakantie was in Oostenrijk. Wat mooi daar zeg! Ik zie mezelf al helemaal met mijn camera door de bergen paraderen haha. Maar wij zijn alleen niet zo van de autovakanties.
Toch zou ik hier nog graag naar toe gaan, het lijkt me ook wel tof voor de verandering!

Q: Welke bestemming wil jij nog eens naar toe?

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s