Nog even over die heide, he…

Inmiddels is de heide uitgebloeid (bummer….), maar gelukkig heb ik de foto’s nog. Alleen ik heb dus nog niet de tijd gehad om die foto’s te bewerken. Laten we het zo zeggen, beter laat dan nooit. Daarom leek het mij leuk om zeker nu nog even te kijken naar de mooie heide die zich de afgelopen maand liet zien.

Zoals jullie wel weten ben ik fotograaf van beroep. Maar ik vind het ook naast mijn werk nog steeds super leuk om te fotograferen. Ik ben dan vooral van de bloemetjes, bijtjes en landschappen. Soms schiet ik ook privé wat portretten, maar ik kom helaas weinig vrijwillige modellen tegen 😉 .
Maar mocht je mijn werk nog niet kennen, via de knop ‘Fotografie’ in het menu hierboven kun je mijn website bekijken.

Galderse Heide

Goed, lekker hak op de tak. Ik had het over die heide dus. Ik was er niet op het moment dat het vol in bloei stond maar aan het begin. Helaas werd het weer daarna ook niet beter, om nog eens terug te gaan. Zo ben ik eerst met Daisy naar de Galderse Heide in Breda geweest. Dit plekje kende ik door een fotoshoot die ik had met Budgie. Ik wist dat het een mooi plekje was. Maar de heide daar was adembenemend mooi!

Regte Heide

Een paar dagen later jeukte mijn handen nog steeds. Ik wilde een bepaalde foto maken. Helaas waren we alleen nog te vroeg en zoals ik hierboven al zei werd het weer daarna slechter en kon ik niet nog eens terug. Super jammer, want dé foto mis ik nog.
Toch heb ik op de Regte Heide in Riel aardige foto’s gemaakt, maar niet zoveel als ik wilde helaas. Ik ben dan ook kritisch op mijn werk.

Q: Heb jij nog wat van de heide gezien?

 

* Deze foto’s zijn door mijzelf gemaakt en het is niet toegestaan deze foto’s te gebruiken zonder toestemming..

5 gedachten over “Nog even over die heide, he…

  1. Mooie foto’s! Ik ben nog wel op de heide geweest, helaas was een groot deel al uitgebloeid, maar ik heb nog wat paars gezien. Plan was om de hondjes te fotograferen, maar die werkten niet mee :’)

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s