Brief aan Joyce #5 | Daar ben ik weer even!

Zo alle gekte rond de feestdagen is weer voorbij en ik heb nu eventjes de tijd en rust om weer een nieuwe brief te schrijven aan Joyce.
Joyce en ik waren vroeger penvriendinnen en hebben elkaar leren kennen op een forum. Door de dure postzegels (en toch vaak een brief willen schrijven) stopte het helaas. Een tijdje terug sprak ik haar hier over dat ik het eigenlijk wel heel jammer vond en kwamen we op het idee om via onze blogs de brieven voort te zetten. Vandaag reageer ik op deze brief van Joyce aan mij.

Lieve Joyce,

Zo snel is het weer gegaan, dat ik bijna je brief was vergeten. Oke, ik was hem niet echt vergeten. Maar ik had het wederom druk. Ik heb zelfs wat concepten in mijn blog staan waar ik gewoon niet aan toe kom. Maar ik vond dat een brief aan jou echt even voorrang had.

Ik moest ook even terug lezen over welke offerte je het had. Maar daar had ik helaas niets meer van gehoord. Beetje jammer hoe sommige bedrijven dan met je omgaan. Dan denk ik dat ik maar blij ben dat ze niet met mij verder gaan, haha. Wel heb ik andere leuke opdrachten gehad en mijn telefoon staat nog net niet roodgloeiend. 
Ik kan natuurlijk niet alle opdrachten aannemen. Sommige mensen denken namelijk dat ik in mijn mobiele studio ook heel erg veel mensen kwijt kan. Tja, dat is helaas niet zo en dan moet ik nee verkopen. Gek genoeg trek ik momenteel heel erg grote families aan. Ondanks dat dat totaal niet mijn doelgroep is en duidelijk te zien is op mijn website haha. 

Heb je je intussen al ingeschreven bij de KvK? Ik ben wel benieuwd wat je allemaal met je onderneming wilt doen. Je kunt natuurlijk meer doen dan alleen blogartikelen voor bedrijven schrijven.

Fijn dat het goed gaat met je gezondheid. Ik hoop dat dat op het moment van lezen ook nog steeds zo is. 
Helaas had ik afgelopen week even een flinke terugval. Gelukkig duurde dit 2 á 3 dagen en nu krabbel ik weer aardig op moet ik zeggen. Het valt me niet tegen. 

Voor mijn werk ben ik afgelopen vrijdag naar Amsterdam gereisd met een aantal meiden die ik ken via mijn bedrijf, zeg maar. We hadden daar een soort workshop over het Enneagram. Het enneagram zegt wat over je persoonlijkheid, wat je ook weer daarna positief kunt inzetten voor je bedrijf. Helaas liep deze dag anders dan verwacht en ging ze vooral door op persoonlijk vlak. Daar kan ik helaas weinig mee en had liever meer over mijn de bedrijf gehoord.

Ik heb nog wat fotoshoots op de planning staan, waaronder deze week twee fotoshoots voor mijn portfolio. Heel veel zin in! Ook ga ik met een vriendin geocachen, als het goed is.

Hoe gaat het verder met jou? Heb je nog voornemens of heb je ze al overboord gegooid?

Liefs ♥

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s