Review: Eindelijk een fotoalbum van onze huwelijksreis!

Op 29 februari waren we precies 1,5 jaar getrouwd. Maar van een fotoalbum van onze huwelijksreis is het nooit gekomen. Door gebrek aan tijd, ons hoofd stond een lange tijd alleen maar naar ons nieuwe huis. Kortom, het kwam er gewoon niet van.
Tot ik werd benaderd om een fotoalbum te reviewen. Mijn fotografenhart gaat dan gelijk 100x sneller kloppen, want ik hou er van om fotoproducten te testen. Dus ik zei natuurlijk volmondig ja!
In dit artikel ga ik een hele eerlijke review geven, aangezien eerlijkheid het langst duurt.

Fijn programma

Ik heb al veel bekende fotoalbumprogramma’s gezien en eerlijk gezegd ben ik van sommige gewoon niet zo weg van. Sommige zijn traag, werkt alleen als je hun programma download etc. Dan haak ik al af. Ik wil eerst iets uitproberen voor ik wat download.
Gelukkig kan je bij Het Fotoalbum ook online je fotoalbum samenstellen (en opslaan!). Ik was wel huiverig voor de snelheid ervan, maar daar heb ik niks over te klagen. Je kan veel verschillende lay-outs kiezen (en deze zelf ook aanpassen) en ook de achtergrond kun je veranderen van kleur, patroon of thema. Zelf vond ik wit nogal wit, dus ik heb gekozen voor een beige/gele kleur, wat past bij de Mediterraanse stijl van Griekenland.

Verzendtijd

Als je klaar bent, dan kun je je album online nog even nakijken (dat is toch wel handig) en daarna kun je gaan bestellen. Verzendtijd verschilt wat per album. De hard- en softcover boeken worden over ongeveer 5 dagen verstuurd. Dit heeft te maken met de lijm die goed moet drogen. Hoewel het jammer is dat je er dan misschien op moet wachten, vind ik het wel fijn dat hier dus tijd wordt gestoken in een goed product. Maar tot mijn verbazing was mijn fotoalbum nog best snel binnen.
Zelf heb ik gekozen voor de softcover, in de XL variant. Het oogt als een luxe magazine. Het leek me leuk om eens wat anders te proberen.

Wat is mijn eindoordeel?

….TROMGEROFFEL… Het zou mij niets verbazen als je direct naar dit stukje hebt door gescrold, want hier zijn we allemaal natuurlijk super benieuwd naar.
Zoals ik ook al in de intro van dit artikel al schreef ga ik heel eerlijk zijn. Dit is absoluut niet gelogen, beter gemaakt of wat dan ook. Maar ik ben echt ontzettend enthousiast! Je moet je voorstellen dat alle foto’s die ik in dit album heb gebruikt van mijn telefoon afkomen. Dat is er gewoon niet aan te zien. Sommige foto’s vind ik zo zelfs beter als op mijn laptop.
Ik ben niet het type die ongegeneerd reclame zal maken, maar hier kun je dus vanaf €9 euro al een fotoalbum maken, waarvan de kwaliteit echt top is.

Ik heb in elk geval nu een mooi vast adresje waar ik mijn fotoalbums kan bestellen, maar welke ik ook zeker aanraad aan klanten die graag een album willen maken na hun fotoshoot.

Q: Maak jij vaak fotoalbums? En zo ja, welke heb je voor het laatst gemaakt?

2 gedachten over “Review: Eindelijk een fotoalbum van onze huwelijksreis!

  1. Oh wat leuk zeg een fotoboek van een bijzondere reis! Wij hebben ook een fotoboek van onze huwelijksreis (en ook van ons trouwen en bijzondere mijlpalen) Leuk dat je ook toevallig deze samenwerking hebt! Ben nu heel leuk bezig met alle weekfoto’s van Noa tot zijn 1ste verjaardag. Zo leuk om te doen en ben nu al super tevreden hoe het programma werkt 🙂 Mijn creatie zie je dus pas midden Juli 😉

    Like

  2. Wat leuk dat je door deze samenwerking toch je album heb gemaakt :-). Ik maak gelijk naar de vakantie mijn album. Nooit geen zin in, maar dan hoef ik er maar een dag of twee tegenaan te hikken ;-). Ik heb ook mijn vaste adres, zo fijn. Je kent de software en de boeken passen allemaal netjes in de kast door hetzelfde formaat.

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s