Insta Shots #6 | Februari

Woeeiii! Dit is al de 6e Insta Shots en dat betekend dat ik al ruim een half jaar op deze manier mijn maand nog eventjes met je doorneem. Ik ben wel erg benieuwd hoe je deze samenvatting vind? 
Deze keer heb ik in elk geval echt mijn best gedaan en dat is ook terug te zien. Ik heb veel met je te delen. Dus laten we maar gewoon beginnen!

Wat een storm hebben we gehad zeg. Bah, we vinden het niks hoor. En ik zeg we, want Budgie vond het ook echt niet leuk…

Het was Valentijnsdag en daar hoort natuurlijk een foto van je lover bij.

View this post on Instagram

Gezellig een middag naar Rosada geweest met mijn schat🥰

A post shared by Simone (@_elainesimone) on

We zijn een middagje naar Rosada Outlet geweest. Dat is redelijk dichtbij voor ons. We gingen alleen wel met lege handen naar huis deze keer. Het is enorm wisselend of we met iets thuis komen. Volgende keer beter!

Ik heb weer heerlijk een dagje sieraden gemaakt. Nog niet alles kunnen dragen, want sommige dingen passen beter bij mijn zomerse kleding. In elk geval kan ik weer even vooruit.

Half februari zag ik de eerste kuikentjes al. Zo schattig. Toen ging het ineens vriezen, maar ik zie ze nog en het lijkt er op dat ze het allemaal hebben overleefd ❤

Geen idee wat ie zag, maar hij heeft echt een hele tijd zo uit het raam zitten kijken. Cutie 😍

Tegenwoordig maakt Budgie uit wanneer ik mag werken of niet. Als hij het genoeg vind, duwt hij met zijn kont gewoon mijn laptop aan de kant…

29 februari was de dag dat we 1,5 jaar getrouwd waren en ook 6,5 jaar samen! Ja, het klopt inderdaad dat we op de dag van onze relatie ook zijn getrouwd. Dat vond ik wel zo leuk.

In mijn stories op Instagram had ik het al gedeeld dat ik een nieuwe hobby had uitgevonden. Deze oma is gaan puzzelen. Ik geloof dat ik bijna 2 maanden heb gedaan over deze mega moeilijke puzzel, maar hij is AF! Super blij en ben uiteraard alweer met een volgende begonnen.

Last but not least: ons fotoalbum van de huwelijksreis. Ben je benieuwd naar dit album en wil je weten wat mijn ervaring is bij Hetfotoalbum.nl? Lees dan dit artikel.

Dit was best een uitgebreide deze keer. Hopelijk vond jij het leuk om met mij terug te blikken. Hoe was jouw februari?

2 gedachten over “Insta Shots #6 | Februari

  1. Leuke foto’s Simoon! En weer lekker bezig met je sieraden, leuk 🙂

    Binnenkort maar eens proberen een datum te prikken want ben zó benieuwd naar jullie huisje. Hier thuis laatste tijd beetje rommelig door ziekeboeg, maar we zijn aan de beterende hand gelukkig. We hebben snel contact ❤

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s