Geluksmomentjes #7

Picking Flowers, Daisies, Little Girl, Child, Nature

Bron

Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik een Geluksmomentjes deelde. De laatste was op 1 april (en dat was niet eens een grap). Tijd om daar eens verandering in te gaan brengen dus! 
De laatste tijd heb ik een flinke stap terug gedaan in mijn onderneming. Ik zal er niet te veel over uitwijden, maar het bracht een hoop stress met zich mee dat ik mij niet voldaan kon voelen. De rest van dat verhaal kun je hier lezen. In elk geval ben ik daardoor meer dingen gaan doen die ik leuk vind en wanneer ik daar zin in heb. Hiermee spaar je heel wat meer geluksmomentjes op. Dus laten we maar beginnen!

Dat het zo goed gaat met Budgie ✤ Nieuwe hamster Max ✤ Ik herontdekte het kleuren ✤ Zelf mooie nagels maken met gellak ✤ Ritje op de motor met mijn vader ✤ Super snel een jurk gevonden voor de bruiloft van mijn beste vriendin ✤ Getuige mogen zijn ✤ Volop zon ✤ Aangenamere temperaturen ✤ Kennismakingsgesprek voor potentiële job ✤ Mijn serieverslaving 24 op Netflix ✤ Eerste cadeaubon ooit verkocht! ✤ Vakantie in het vooruitzicht (we zijn al aan het aftellen!).

Q: Wat was/waren jouw geluksmoment(en) de afgelopen tijd?

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s