7 jaar samen & 2 jaar getrouwd! | Persoonlijk

7 jaar geleden hintte ik mijn man of hij niet eens moest vragen of ik zijn vriendinnetje wilde zijn. Ik weet het nog zo goed, haha. Ik weigerde het namelijk zelf te vragen en hij was nog een beetje verlegen daarin. Schattig als ik daar nu aan terug denk.
En ook redelijk snel wist ik al dat ik met hem zou gaan trouwen. Nou, dat had ik dus goed gedacht, want dat is vandaag gewoon alweer precies 2 jaar geleden.

2 jaar geleden om precies 14.00 uur begon de ceremonie. Ik was eigenlijk helemaal niet zo zenuwachtig de dagen ervoor. Behalve toen onze dag (letterlijk) in het water leek te vallen. Ik moest nog 3 dagen voor de bruiloft een binnenlocatie zoeken voor de fotoshoot. Maar dat was gelukkig gelukt.
Op de dag zelf, rond het moment dat ik wist dat mijn man in de auto zou stappen om mij op te halen, begonnen de kriebels. Mijn jurk zou ik pas op het laatste moment aan doen.
Daar ging de bel en het was tijd om mezelf in mijn prinsessenjurk te hijsen.

Om deze bijzondere dag te vieren op mijn blog, besloot ik een vragenlijst (die ik bij Saskia vond) te delen, met allerlei vragen rondom relatie. Let’s go!

Foto door Daisy Shoots
Foto door DaisyShoots.com

Wie is er als eerste wakker ’s ochtends?
Door de weeks is dat mijn man, want zijn wekker gaat nou eenmaal eerder vanwege werk. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Wie heeft er langer tijd nodig om klaar te staan?
Dat wisselt eigenlijk. In het weekend ben ik vaak wel de snelste. Door de weeks neem ik juist weer de tijd, haha.

Wie is de sloddervos?
I’m sorry, it’s me. Ik laat met gemak van alles slingeren. Soms tot ergernis van mijn man R. Ik probeer er al echt op te letten en doe mijn best het een beetje netjes te houden.

Wie heeft de broek aan in de relatie?
Dat vind ik een lastige vraag. Ik denk wij allebei wel, maar ik een klein beetje meer. Hij zegt ook altijd dat ik van de agenda ben en het maar moet regelen, dus ja. Of ik écht de broek aan heb? Twijfelgeval.

Wie spendeert meer geld?
Ik. Eventjes naar de Action om weer met te veel terug te komen wat je eigenlijk niet nodig hebt bijvoorbeeld. Ook met boodschappengeld denk ik vaak ‘oh, dat is ook wel lekker om mee te nemen’ en dat verdwijnt het in mijn karretje. Al zal R. eerder duurdere uitgaves doen dan ik.

Wie kookt er het meest?
Ik! Maar zou best minder mogen haha. Ik heb er lang niet altijd zin in. In het weekend koken we vaak samen of doet R. het. Dat scheelt wel.

Wie maakt er het meeste schoon?
Ik denk dat we hierin aardig quitte staan. Door de weeks zorg ik voor het schoonmaken, maar in het weekend springt R. bij. Zorgt hij vaak dat de wasmanden weer leeg zijn en strijkt hij het ergste even weg (bloezen strijk ik, hij de rest). 
Maar als me iets niet lukt door wat dan ook, dan pakt hij dat ook op. Fijn dat iemand het even van je over kan nemen als het niet gaat. ❤

Wie heeft de beste smaak qua muziek?
Wat een strikt vraag! Maar dat ben ik denk ik. Hoewel over smaak te twisten valt natuurlijk… Maar mijn muzieksmaak is denk ik net iets breder dan van mijn man. Hoewel Kinderen voor Kinderen en foute muziek niet iedereen onder smaak vind vallen geloof ik, haha!

Foto door Daisy Shoots
Foto door DaisyShoots.com

Wie rijdt er het eerst door rood licht heen?
R.! Ik stop toch net wat eerder. Tenzij ik haast heb. Dan geef ik bij oranje nog wel eens een beetje extra gas.

Wie kijkt er meer TV?
Mijn man denk ik. Die kan echt uren series en films kijken. Ik ben het toch uiteindelijk wel beu. Hoewel ik wel van hem heb geleerd langer tv te kijken haha.

Wie heeft er altijd gelijk?
Ik natuurlijk. Who else?

Wie is de aanwezige en wie de stille?
Dit wordt echt een heel saai lijstje zo haha, maar ik denk dat we hierin ook wel gelijk staan. We zijn niet mensen die per sé in het middelpunt willen staan, maar we kunnen goed ouwehoeren en gek doen. 

Wie is het meest eigenwijs?
Het lijkt zo makkelijk om naar de ander te wijzen, maar het is toch echt zo. Mijn man is echt super eigenwijs en voor anderen weet hij het natuurlijk altijd beter. 😑

Wie kan er dingen lastig weggooien?
Ligt er aan wat het is. Sommige dingen waar een herinnering aan zit kunnen we eigenlijk allebei moeilijk weg doen. Maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Verder kunnen we echt rigoureus opruimen en dingen weg doen.

Wie zingt er beter?
Ik heb heel wat jaren geleden op zangles gezeten. Hoewel ik daar veel van kwijt ben, kan ik nog wel een redelijk nootje houden (als ik mijn best doe).

Wie heeft er een ochtendhumeur?
Mijn man haha! Niet elke dag, maar vaak moet je hem in de ochtend wel even met rust laten.
Bij mij wisselt dat. Als ik slecht heb geslapen, dan heb ik dat ook eigenlijk wel.

Wie is de betere rijder?
We scheuren allebei wel aardig hetzelfde. We vinden van elkaar dat we als Max Verstappen rijden, dus dat zegt genoeg denk ik? 😂

Wie ligt er als eerste op bed?
Als we niet samen naar boven gaan, ben ik de eerste die naar bed gaat. Vaak scroll ik dan nog even door Instagram. Even lekker plaatjes kijken. En dan ga ik slapen. Slecht, i know.

Wie heeft de meeste kleding?
R. denk ik. Zijn kast is net zo groot als mijn kast, maar wel veel voller. Hoewel daar ook gelijk winterkleding in zit en ik heb dat in de daarvoor bestemde kast gelegd zodat ik niet tussen winter en zomer loop te spitten…

Wie zal er het eerste te laat komen?
Allebei niet. Wij zijn echt van de klok en liever iets te vroeg dan te laat. Dat zou ons echt never gebeuren (tenzij het onmacht is).

Wie begint er meestal met een discussie?
Dat ben ik denk ik. Ik ga een discussie ook niet uit de weg, mits je elkaars mening respecteert.

Wie kan er het beste geheimen bewaren?
Wij allebei wel denk ik. Al zal ik sommige dingen toch wel eerder delen met mijn beste vriendinnen, omdat ik vaak de behoefte heb om er over te praten (ligt eraan waar het over gaat natuurlijk. Een geheim van iemand anders zal ik niet zo snel met anderen delen).

Q:Hoelang ben jij al samen met je geliefde of single?

3 gedachten over “7 jaar samen & 2 jaar getrouwd! | Persoonlijk”

  1. Duidelijk geen gevalletje opposites attract – mooi hoe leuk jullie op elkaar ingespeeld zijn!

    Ik doe het nu weer twee maandjes solo – maar eigenlijk bevalt dat inmiddels ook weer wel! Lekker makkelijk!

    Like

  2. Wat leuk dat je hem ook hebt ingevuld en erg leuk om je antwoorden te lezen! Ik vond het echt een prachtige dag en vind het nog steeds ontzettend tof dat ik erbij heb mogen zijn <333
    Zoals je weet zijn wij 13 jaar samen waarvan we er deze maand 8 van getrouwd waren.

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s