Insta Shots #13 | December 2020

Eerlijk? Ik heb even getwijfeld of ik door wilde gaan met de Insta Shots. Voor mijn gevoel maakte ik te weinig foto’s en veel van jullie volgen mij op Instagram zelf. Maar ik heb november al compleet overgeslagen en besloot dat december het voordeel van de twijfel krijgt. Maybe, it is the laste one…

Ik begon de maand met een nieuwe set gelnagels! Had wel zin in een vrolijk kleurtje.

No words needed, denk ik? Haha, echt mijn hond is zó lui. Maar ik geniet van zijn lui-zijn.

Ik was ook jarig in december! Op de 13e precies te zijn. Ik kreeg die dag van mijn ouders deze foto via de app. Ik vind hem echt geweldig! En zo zie je maar hoe erg ik vergroeid ben met mijn camera.

Van mijn verjaardagsgeld kocht ik een diffuser. Ik wilde per se een mooie (sorry, de meeste vind ik dus echt heel lelijk…). Dat kostte ook wel wat. Maar heel erg blij mee!

Na mijn verjaardag was het tijd voor kerstnagels!

En was mijn lieve luie prulleke jarig! Hij is gewoon 11 jaar geworden. Heb hem die dag heerlijk vertroeteld.

Deze foto maakte ik op eerste Kerstdag. Want bij kerst hoort natuurlijk ook weer een statige gezinsfoto 😛 Check, bij deze!

Jep, weer nieuwe nagels. Speciaal voor oud en nieuw met een lekkere glitterlak. Love it! Oja, en de glitterlak (gellak) heb ik van de kerstman gehad op eerste Kerstdag.

Ik hoor graag van jullie in de comments of jullie deze terugkerende rubriek (nog) leuk vinden. Foto’s wil ik nog steeds delen, maar wellicht dat ik het in een ander jasje wil gaan steken. Ook omdat ik op mijn instagram account meer gedichten zal gaan delen dan privé foto’s. Let me know down below!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s