Hier kan ik niet zonder

Klee, Lucky Clover, Luck, Lucky Charm, Green, Shamrocks
Bron

Waar kan jij niet zonder? En dat hoeft niet per se materialistisch te zijn natuurlijk. Al is dat wel het eerste waar je aan denkt. In dit artikel vertel ik over de ‘dingen’ waar ik niet zonder kan. Wat zou jij denken waar ik niet zonder kan? Je leest het natuurlijk verder in dit artikel!

Ik kan niet zonder…

Telefoon
En toch ook weer wel. Op vakantie kan ik namelijk prima zonder. Dan kom ik ook echt helemaal tot rust. Gek genoeg wanneer ik geen vakantie heb, kan ik er maar moeilijk afstand van doen.

Zon
Ik ben echt een zonaanbidder. Ik voel me ook veel beter in de lente en zomer, dan in de winter. De zon is echt mijn medicijn. Of nou ja, één van de medicijnen die goed voor mij werken. Het liefst zou ik emigreren naar een plek waar (bijna) altijd de zon schijnt. Maar geld is dan helaas toch wel een dingetje.

Vriendinnen
Zeker ook in deze tijd ben ik enorm blij met de lieve vriendinnen die ik heb. Die me op de been houden. Mij een leuke dag bezorgen. Mij steunen in alles wat ik doe. Ja, ik denk dat ik wel geluk heb met deze lieve meiden. Ik zou ook echt niet zonder ze kunnen of willen.

Budgie
Natuurlijk kan ik ook niet zonder mijn hondje Budgie. Maar zeg nou zelf, als je dit lieve snoetje ziet wil je toch ook eigenlijk niet zonder? En hij gaat nog best wel eens logeren bij ‘opa en oma’. Maar stiekem mis ik hem dan toch wel.

Hobby’s
Waar ben ik zonder hobby’s? Ik heb werkelijk geen idee. Ik denk dat ik dan in een hoekje ga zitten kniezen en vervelen. Ik kan me ook bijna niet voorstellen dat iemand geen hobby’s heeft. En toch zijn ze er! Maar mijn hobby’s zijn bijna heilig.

Mijn man
Ik ga nog even het grootste cliché der clichés er in gooien. Maar ik mag mijn man in dit rijtje natuurlijk ook niet vergeten. Mijn steun, mijn rots in de branding, mijn knuffelbeer, mijn maatje. De persoon waarmee ik mijn leven mag delen. Waarmee ik mooie momenten beleef.

Mijn trotse ouders
Nog eentje hoor, ik blijf heel even lekker in de clichés hangen. Maar zonder mijn trotse ouders was ik wellicht ook niet waar ik nu zou zijn. Ze hebben mij niet alleen op de wereld gezet, maar ook van mij een mens gemaakt met normen, waarden. Mij laten groeien en de wereld laten zien.

Gezelligheid
Gezelligheid, iets wat niet tastbaar is. Maar wel iets waar ik zeker niet zonder kan. Iets wat in deze tijd juist heel schaars is. En zeker nu is elk klein beetje gezelligheid zoveel meer waard dan ooit te voren. Je waardeert nog meer de gezellige mensen om je heen. De fijne gesprekken en de Netflix-avondjes op de bank met je geliefde.

Q: Waar kan jij niet zonder? Ik ben echt super benieuwd!

5 gedachten over “Hier kan ik niet zonder”

  1. Leuk om je lijstje zo te lezen!
    Ik kan niet zonder M. Ayla en uiteraard Noa. Maar ook kan ik niet zonder boeken, skaten, wandelen/natuur, thee, chocolade, series/films… Eigenlijk al m’n hobby’s. En uiteraard is het online gebeuren/telefoon ook iets wat ik erg fijn vind.

    PS: Ik zal je nog even appen van de week met blogs. Niet vergeten; beetje druk gehad met werk & Noa 🙂

    Like

  2. Er is niets mis met clichés, integendeel! Ik kan ook niet zonder mijn man en mijn kindje. Verder zou ik het moeilijk hebben zonder computer en eigenlijk ook wel mijn telefoon. Verder ben ik best een gemakkelijk mens, denk ik. 🙂

    Like

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s