Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Maar zal ik mij niet eerst even voorstellen? Ik ben Simone, al doet dat mijn domeinnaam misschien niet denken. Maar Elaine is mijn tweede naam. Vroeger vond ik dat eigenlijk helemaal geen leuke naam, maar ik moet zeggen dat ik hem tegenwoordig erg waardeer. Daarom leek het mij leuk deze in mijn domeinnaam te verwerken.

Ik heb een hondje, genaamd Budgie. En een hamster Max en ook twee parkietjes (Puck en Guus). Naast deze geweldige hobby heb ik van mijn andere hobby, fotografie, mijn werk weten te maken en werk ik als fotograaf. Dat bedrijf kwam overigens zeker niet uit de lucht vallen. Ik kon moeilijk een baan krijgen in de reguliere arbeidsmarkt met mijn wajong-uitkering. Omdat ik niet graag thuis zit en liever wat om handen heb, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. En inmiddels ben ik ook gestart met een tweede bedrijf, namelijk mijn eigen webshop!
Ik ben dan ook nog eens creatief en probeer dan ook graag nieuwe hobby’s uit. Soms tot frustratie van manlief, want ik heb natuurlijk al genoeg zooi 😉 .

Simone in steekwoorden:

Hondje Budgie – fibromyalgie – fotografie – shoppen – reizen – creatief – getrouwd – Griekenland – lekker eten – dagjes uit – chocolade rozijntjes – chocola op zich – hamster Groot  –  Puck & Guus – thee – Netflix ❤