Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Maar zal ik mij niet eerst even voorstellen? Ik ben Simone, al doet dat mijn domeinnaam misschien niet denken. Maar Elaine is mijn tweede naam. Vroeger vond ik dat eigenlijk helemaal geen leuke naam, maar ik moet zeggen dat ik hem tegenwoordig erg waardeer. Daarom leek het mij leuk deze in mijn domeinnaam te verwerken.

Ik heb een hondje, genaamd Budgie. En een hamster Groot (van van Guardians of the Galaxy). Naast deze geweldige hobby heb ik van mijn andere hobby, fotografie, mijn werk weten te maken en werk ik als fotograaf.
Ik ben creatief en probeer dan ook graag nieuwe hobby’s uit. Soms tot frustratie van manlief, want ik heb natuurlijk al genoeg zooi 😉 .

Mijn man en ik laten momenteel een huis bouwen. Daarom wonen we nu tijdelijk bij mijn ouders in om de tijd te overbruggen.

Simone in het kort:

Hondje Budgie – Fibromyalgie – Fotografie – Shoppen – Reizen – Creatief – Getrouwd – Griekenland – Lekker eten – Dagjes uit – Chocolade rozijntjes – Chocola op zich – Hamster Groot  – Thee – Netflix ❤

Advertenties